Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Mit kéne tenni anyukámnak?
A sztori elég hosszú. Karácsony előtt kezdődött az egész, amikor apu elment délbe és másnap hajnalba ért haza. Majd következő hétvégén újra elment délbe és másnap hajnalban ért haza. (Különben adott rá okot, van egy hobbija és azzal kapcsolatos..) Anyunak meg nekem most már eléggé furának tűnt, mert az előtt ilyent nem csinált. Aztán anyu megnézte apám telefonját és egy szám volt akit hívott,mikor elindult itthonról délbe. Meg azt a számot többször is hívta. Különben sokat ül apám a gép előtt. Néha hallgatolóztunk a kulcslyukon keresztül,és halljuk,hogy egyfolytában gépel és gépel...gondolom chatel. Aztán beléptünk a felhasználó nevével msn-re és láttuk,hogy írt neki egy nő. Aznap anyu megkérdezte,hogy van e neki valakije, erre ő rávágta hogy nincs és még anyu volt a hibás hogy ilyeneket mer róla feltételezni (mikor eléggé megvolt rá az oka, mivel ezek a jelek arról tanúskodnak) Aztán úgy volt hogy elválnak. De kibékültek. Pár napig csend volt, aztán anyu kileste annak a nőnek a számát és felhívta olyan ürügyből hogy xy vagyok és xy-t keresem, és akkor a nő simán bemutatkozott és anyum mondta hogy elnézést akkor rossz számot hívott. Meg is kerestük interneten a nőt. És msn-en is az volt a neve a nőnek mint neten. Aznap anyu megint mondta apámnak,hogy tudja hogy van valakije, de megint csak tagadta és még anyum volt a bunkó hogy ilyent feltételez róla. Apumnak elege lett és elment itthonról szó nélkül. Pár óra múlva hazajött és csak annyit mondott hogy elvál anyutól. De aztán újra kibékültek, beszélgetett anyuval hogy próbálják meg újra... kitörölte apu a számot a telójából és hogy elfelejti a nőt. (
Ezután bevallotta apám anyunak h volt neki a nő,de nem feküdt le vele ) Pár hét eltelt, apu mondta, hogy elmegy az egyik rég látott haverjához a közeli faluba. Furának tűnt nekünk hogy csak így. Előtte megnéztük a kilóméterórát és mikor hazaért akkor is. Hát jóval többet ment mint ide az a közeli falu meg vissza. Anyu mindig sír nekem,hogy nem bírja, mindig agyal témázik és a munkahelyén is van,hogy sír,meg mondja nekem hogy ő ebbe fog megőrülni, meg elválni nem szeretne, mer amúgy se tudna eltartani minket (tesómmal) a havi fizetéséből. (De közben apám mondta, hogy megint elmegy nem sokára ahoz a haverjához.)
Mit kéne tenni anyumnak?
Előre is köszönöm!
hát nem irigyellek.
szerintem ha hazaér az apukád menj oda hozzá h szeretnél vele beszélni egy kicsit..
mond meg neki h nem akarod az orrodat beleütni de látod h nincs minden rendben és h anyukád mindig sir meg szenved miatta, h ne nézzen titeket hülyének hiszen egy nö hamar rájön ha a párja félrelép..
mond el neki h döntsön h válik v az anyukáddal marad mert ezt a köztes állapotot meg kell szüntetni.. mert igy senkinek nem jó max csak neki.. mert igy a családja is megvan meg a szeretöje is..
kérdezd meg töle h ér e ez a párhetes kapcsolat annyit h feladja érte a családját..
ha igen akkor sem az anyukádnak kell titeket eltartani havi x összeget mindenképpen kellenne akkor fizetnie az apukádnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!