Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti odaadnátok a volt élettársnak, a gyerek apjának a gyerek anyakönyvi kivonatát?
Figyelt kérdés
Kb. 4 hónapja költöztem vissza a szüleimhez mert a gyerek apja (élettársak voltunk nem házasok) már fizikailag is bántalmazott a gyerek szeme láttára. Sem gyetektartást nem füzet s névnapra sem mikulásra nem vett srmmit a gyereknek, pontosabban nem hozta el viszont a gyerek maja hivott hogy örült a gyerek a jatekoknak? Ugyhogy nem tudom hova tűntek a gyerek ajándékai. A lényeg hogy tegnap kérte a gyerek anyakönyvi kivonatát de aztondta semmi közöm hozzá hogy mire kell neki. Még pelenkát is én küldök amikor elviszi (2× vitte el lathatasra majdnem 4 honap alatt, sokan azt mondjak oda sem adnak neki) lathatasra "mert en vagyok az anyja en nevelem."2014. dec. 6. 12:43
11/13 A kérdező kommentje:
Amugy az elso valaszra zöldet nyomtam. Abbam remenykedek hogy apanak megjön az esze ês lehiggad és támogatni fogja a gyereket. Az nem erdekel velem hogy viselkedik, a gyerekkel szeretnem ha majd foglalkozna. Lehet hogy nem igy lesz de lejet hogy igen. Amugy köszönöm a valaszokat. Tanulok belőlük HIGGYETEK CSAK EL!
2014. dec. 6. 13:20
12/13 anonim válasza:
A közös gyereketekről van szó, tehát igenis van közöd ahhoz, hogy mire kell neki az anyakönyvi kivonata. Ha elmondja, akkor el lehet gondolkodni rajta, ha nem, akkor el lehet felejteni. Szerintem ez ennyire egyszerű.
13/13 anonim válasza:
Így nem adnám oda. Amúgy simán kérhet az önkormányzatnál, ha annyira fontos akkor intézze magának, azt úgysem tudod megtiltani.
Valami támogatáshoz vagy gyermekek után járó szabadsághoz kellhet.
Ezeket csak az egyik szülő igényelheti, és pl. a szabadságnál ha jól emlékszem a másik szülővel is alá kellett íratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!