Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha beadtam a válópert mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hajni1984 kérdése:

Ha beadtam a válópert mennyi idő után küldenek éresítést a tárgyalásról?

Figyelt kérdés

2014. nov. 27. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Átlagosan pár hónap.
2014. nov. 27. 19:30
 2/8 A kérdező kommentje:
PÁR HÓNAP??? :(
2014. nov. 27. 19:31
 3/8 anonim ***** válasza:

1. Nem a "pert" adtad be, hanem a keresetlevelet, amivel a pert megindítottad.

2. Ha nem kell semmire kiadniuk hiánypótlást, akkor valószínűleg olyan 1,5-2 hónapon belül szerintem. De ez az átlag. Azon belül nem mindegy pl., hogy melyik bíróságra adtad be, hiszen eltérő az ügyteher pl. a budapesti nagy bíróságokon (PKKB...), és a vidéki kisebb bíróságokon.

2014. nov. 27. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Én júniusban adtam be, és október elején kaptam az értesítést, hogy november végén lesz a tárgyalás.

A tesóm októberben adta be és februárban kapott értesítést.

2014. nov. 27. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:
én kb márciusban adtam be, áprilisban jött a levél, hogy májusban az első tárgyalás...
2014. nov. 27. 19:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Erre semmi szabály.

Nekem van, amikor már két-három hét után jön az idézés, ráadásul közeli tárgyalási időpontra, és van, amikor fél év után jön csak valami... Sok mindentől függ, és ezek egyikét sem tudod befolyásolni, szóval ezen kár agyalni. Majd jön valamikor.

2014. nov. 27. 19:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a kereset beadása után két hónappal jött a levél, hogy három hét múlva tárgyalás. Aztán egy héttel az időpont előtt megint jött egy levél, hogy bíróváltás miatt még egy hónapot csúszik. Szóval beadás után majd 4 hónappal volt meg a tárgyalás.
2014. nov. 27. 21:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat . Akkor szerintem nincs értelme még a postaládát lesnem :( :) Kb 3 hete adtam be, és azt hittem hogy valamit nem jól csináltam és azért késik ennyit . Köszönöm!!!!!
2014. nov. 28. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!