Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért csak ilyen esetben van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak ilyen esetben van a veszekedés meg a feljelentgetés?

Figyelt kérdés
Tehát, adott egy házaspár, most tegyük fel, hogy milliókat keresnek havonta, de az is lehet, hogy csak 50 ezret személyenként. Akkor ha bármi van, próbálják megoldni. De amikor válás van, akkor jön a feljelentgetés, meg a puffogás, meg minden negatívum, hogy miért nem fizet (többnyire az apuka) rengeteg pénzt havonta a gyerek után? Míg eddig normális volt ha mondjuk X összegből megkapott a gyerek mindent, akkor most 20X is kevés. De miért?
2014. nov. 26. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Emberi természet. Sértettség, düh, revans. Nem jó, de sokaknál érzelmi alapon működik ilyenkor.

Modjuk tény, hogy két fős háztartást (felnőttek száma) gazdaságosabb egy-egy főre leosztva is fenntartani, mert egy fős háztartást, tehát a relatív költségek tényleg emelkednek.

2014. nov. 26. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Ahol válás után feljelentgetések, harcok vannak, annak az az oka, hogyha az anyukánál marad a gyerek akkor az apuka kilép az ajtón, és onnantól kezdve azt hiszi, ő élheti a maga kis világát, nem tartozik többé sem anyagi sem erkölcsi felelősséggel a gyerek iránt. Sokan ilyen természetesnek veszik, hogy az anyuka egyedül oldja meg ezt a gondot. Ha a beszélgetés már nem megy akkor jön a bírósági per, a vita.
2014. nov. 26. 21:22
 3/5 A kérdező kommentje:

De hát nálunk pont fordítva volt.

Én güriztem mint a barom, de ha mondjuk nem ment minden hónapban luxus számban, akkor meghúztuk magunkat.

Én dolgoztam napi 12-16 órákat, és a volt feleségem csak otthon ült.

Aztán sok idő után ő félrelépett, de úgy viselkedett velem, mintha egy véres rongy lennék.

Én hü..... otthagytam mindent, mert akkor volt egy 7 éves kislányunk (most már abban sem vagyok biztos, hogy az enyém)

én vagyok egy pici albérletben, és hónapról hónapra attól rettegek, hogy ki tudom-e fizetni, miközben az execske már kijelentett az állandó lakóhelyemről, (ergo hajléktalan vagyok) aztán kb. havonta jön ide végrehajtó, hogy ilyen, meg olyan meg amolyan kitaláció miatt, a ri..... 300-400 ezreket követel tőlem. (????????)

Én nem vertem véresre az arcát amikor megcsalt, és amikor odahozta a stricijét és kitalálta, hogy ő lakjon velünk. Én fizettem mindent mindenkor amikor még tudtam.

Az az egyetlen "bűnöm", hogy sikerült találnom magamnak egy normális nőt sok hónap után, aki így gyerekestül és szinte csóróként is elfogad, és valószínűleg ez nem tetszik az execskének.

2014. nov. 26. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Bosszú,ármány,intrika,gyűlölet miatt.
2014. nov. 26. 22:54
 5/5 anonim ***** válasza:

és az exed nem tudja kifizetni a közös lakásotok felét?Hisz az járna neked,ha ő még ott lakik ....

???

2014. nov. 26. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!