Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megkaphatja anyam a gyerekeimet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkaphatja anyam a gyerekeimet?

Figyelt kérdés

Elvaltam 6 eve .A gyerekeim nalam lettek elhelyezvel.Van sajat hazam hiteles.Anyukamhoz koltoztem masfel evig ott laktam nala.De nem jottunk ki.Anyu az osszes penzt kovetelte raktam

A gyerekeimet teljesen ellenem nevelte ..kivevel a legkisebbet azt nem tudta velem volt egy szobaba.A ket gyerekem aki anyammal volt egy szobaba folyamatosan betegek voltak es allandoan dolgoztata oket.ok felnek is tole.elzavart anyu haza koltoztem sajat hazamba kisebbik leanyommal.akkor is megfenyegetett anyu nem vihetem magammal a leanyt.tobbszor ijezgette is oket.A masik ket gyerekemet nem adja vissza feljelentett a volt ferjemmel birosagon.A rendorsegen elotte en de a rendorseg anyam partyara allt.nem ertem miert az a celjuk hogy tonkre menjenek a gyerekeim?Birosag ugy erzem az en partomra allt voltam bent erdeklodni.Mire szamithatok birosagon?vissza kapom masik ket gyerekemet?

2014. nov. 21. 14:53
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Tettem feljelentest a rendorsegen de nem csinalnak semmit!!!Lezartak az ugyet ennyi...
2014. nov. 21. 17:08
 22/32 anonim ***** válasza:
81%
figyelj, van valami barátod vagy ismerősöd, akinek van érettségije? mert ővele kellene beszélned, hogy segítsen, hátha nem értik a rendőrségen, gyámügyön, hogy mit akarsz.
2014. nov. 21. 17:54
 23/32 anonim ***** válasza:
81%
Pedig ha a gyámügy és a rendőrség sem tesz semmit akkor valami vaj van a füled mögött csak azt elfelejtetted leírni.Szóval?
2014. nov. 21. 18:09
 24/32 anonim ***** válasza:
88%
Nem is láthatod őket? Mit mond anyukád, miért nem viheted el a gyerekeidet? A bíróságra gyerek elhelyezés megváltoztatása iránti kérelmet adtak be? Kérdező, válaszolj kérlek, mert így aki akar még segíteni neked az sem tud. A rendőrségen mit mondtak, miért nem tesznek semmit?
2014. nov. 21. 18:10
 25/32 anonim ***** válasza:
60%
mehetsz megyei rendőrfőkapitányságra is egyébként, ha a helyi rendőrség nem segít. ha feljelentést tettél, akkor adtak valami papírt is. azt is viheted magaddal, és egyúttal feljelentheted a helyi rendőrséget is, hogy nem segítenek.
2014. nov. 21. 18:16
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát igy végig olvasva miket írsz kérdező,lehet a legjobb helyen vannak azok a gyerekek....
2014. nov. 21. 18:35
 27/32 A kérdező kommentje:
Ha jo helyen lennenek nem lennenek betegek a gyerekek.Radassul anyamnak semmi penz nem eleg..Azert csinalja hogy ne kelljen dolgoznia jarnia..en belolem meg hulyet csinal..
2014. nov. 21. 19:30
 28/32 anonim ***** válasza:
60%
semmi joga a gyerekekhez egyszerüen hozd el öket
2014. nov. 21. 19:34
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jön ide a pénz? Ezt màr végképp nem értem :(

Miért nem mész értük a suliba, és viszed haza őket magadhoz haza?

Nekem egy gyerekem van csak, de nincs senki a világon, aki megtehetné, hogy "nem adja oda"... Szétkapnám, mint Foxi a lábtörlőt!

2014. nov. 21. 19:50
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a nőnek én sem adnám oda gyerekeket. Higgyétek el,nem véletlenül vannak az anyjánál.
2014. nov. 21. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!