Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet újra kezdeni ennyi idő után?
4 éve elváltunk,16 év és 3 gyerek mellett megcsalás miatt.Ő nem akart elválni,de én kiakartam lépni a megaláztatásból.Bár sosem tagadtam,hogy nem érzelem mentesen léptem ki.
Azóta ő együtt él azzal a másikkal, és közben született közös gyerekük is,bár elmondása szerint ő nem akarta,de későn közölték vele a tényeket.
Nekem is volt másik párom,de az a kapcsolat véget ért.
Jó a kapcsolatunk a volt férjemmel,tudunk kulturáltan beszélgetni egymással.
Láthatóan ő sem érzi jól magát a jelenlegi életében.
Megfordult a fejemben,mi lenne,ha?
Az elmúlt években nagyon sokat változtunk. Átértékelődtünk.Tudom,hogy én mit hibáztam a házasság idején,hogy egyáltalán más után ment.
Nem tudom,hogy tudhatnám meg,ő mit gondol azóta,hogy én egyedül vagyok.Lépne-e,ha tudná,lenne második esély? Vagy inkább hagyjam az egészet?
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Szerintem kerdezz ra nala. Maskepp ugy sem tudod meg, hogy mit erez. Ha megbanta valoban, ahogy irod, mar az elso szora ugrik a nyakadba. Ha nem, hat akkor mondj le rola.
Utolso valaszolo. En nem hiszem, hogy a kerdezo barhova is lesullyedne. Erdekes , most szegeny not kene sajnalni az egy szem gyerekevel? Hmm, hat en nem igazan tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!