Tegyük fel, van 15millió forintom. Szeretnék belőle egy vállalkozást csinálni. Mihez lenne érdemes kezdeni ennyi pénzből, és kb mennyi nyereséget hozna havi szinten?
Figyelt kérdés
Írjatok tippeket!2013. dec. 25. 16:21
1/10 anonim válasza:
Amihez értessz. A kéményseprő seperjen kéményt, a halász halásszon, satöbbi... Ritkán szokott sikeres lenni, ha a kamionsofőr éttermet nyit, vagy ha az autószerelő szállodát indít.
2/10 anonim válasza:
..de hogy kicsit bővítsük a dolgot: a 15M-ből az első párszázezer forintot - netán misit- lehetne arra fordítani, hogy tudást szerezz hozzáértéktől valamiben. Ez általában meglehetősen jó befektetés szokott lenni.
3/10 A kérdező kommentje:
Lottózót akarnék nyitni, amihez nem kell szakértelem...
Na szóval egy lottózót kb mennyiből tudnék nyitni, és mennyit hozna zsebbe havonta?
2013. dec. 25. 16:31
4/10 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni - és nem is irigysig szól belőlem! - de szerintem legjobban akkor jársz, ha bankba rakod ezt a pénzt.
Vállalkozni szakértelem nélkül nagyon kevés a 15 millió Ft.
Egy lottózóhoz is kell szakértelem.
5/10 anonim válasza:
szakértelem nélkül bele se kezdj.
6/10 anonim válasza:
Egy lottózó kb semmit nem fog hozni. Ha lenne egy trafikod, az talán, de az is neccesen.
Én a szolgáltatóipar felé indulnék. Mivel van szakértelmem, én tudom mibe fektetnék ennyi pénzt.
7/10 anonim válasza:
Hozzáértés nélkül inkább tedd a bankba.
8/10 anonim válasza:
Itt le van írva mi kell egy lottózó nyitásához!
9/10 Zael válasza:
Open House franchise irodát, kb ennyi az indulója, és mindent adnak hozzá, ami kellhet
10/10 anonim válasza:
# 9
Veszélyes ez a ingatlan irodás dolog 1 éve nemrég be is zárt egy neves ingatlan iroda Pesten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!