Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem csak akkor válik, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem csak akkor válik, ha aláírom, hogy nem kérek gyerektartást. Ezt megteheti?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 12:25
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
84%
NEM!
2010. jan. 27. 12:28
 2/30 anonim ***** válasza:
85%

Ne írj alá semmit!

Ha akar ,ha nem el fognak benneteket választani.Olyan nincs hogy nem mondják ki aválást ha az egyik fél nem akar válni

2010. jan. 27. 12:28
 3/30 anonim ***** válasza:
87%
Ha beadod a válópert elhidegülésre hivatkozva, nem láncolhat magához, ha nem akarod. Gyerektartást pedig KÖTELES fizetni. Nem is tudom, hogy milyen ember az, aki sajnálja a gyerekétől a pénzt! Szerintem, ezt nem árt majd megemlíteni a bíróságon.
2010. jan. 27. 12:32
 4/30 anonim ***** válasza:
84%
Semmiképp ne menj bele, úgysem tehet semmit, ha te el akarsz válni.
2010. jan. 27. 12:45
 5/30 anonim ***** válasza:
60%

Minden férfi ilyen szemét ha válás a vége??

A húgom is most válik a férjétől,az ő férje avval fenyegeti,hogy addig költözzön el a közös házukból amíg a koporsó nem viszi..

Egyébként kedves kérdező! NE HAGYD MAGAD! A gyerektartás az jár a gyereknek.Az,hogy nem hajlandó aláírni a papírokat az egy dolog.Ennek csak annyi következménye van,hogy kicsivel tovább fog tartani a válóper,de ha beleegyezik ha nem akkor is szét választanak titeket..Egyébként én mondanám neki legközelebb ha megint evvel az aláírással jön,hogy "Oké,majd a bíróság előtt ha újra kijelented beszélhetünk róla" ne félj ha a bíró ezt meghallja,lesz egy kis gondja vele..

2010. jan. 27. 12:50
 6/30 anonim ***** válasza:
86%

aljas r.hadék, ne írj alá semmit, ilyen a világon nincs.

egyszerűen nem tehet ilyet.

2010. jan. 27. 12:55
 7/30 anonim ***** válasza:
83%

A férjedet el fogják választani tőled akkor is, ha a fölhöz veri magát. Nincs beleszólása, nem kérik az engedélyét.

A gyerektartás nem neked jár, hanem a gyerekeknek. JOGUK VAN HOZZÁ. Neki meg KÖTELESSÉGE gondoskodni rólunk, ha már megcsinálta őket.

Én a helyedben megemlíteném a bírónak a legközelebbi tárgyaláson, hogy megpróbált megzsarolni a férjem.

2010. jan. 27. 13:00
 8/30 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy sem mondhatsz le a gyereknek járó jogokról. Márpedig itt ilyesmit szeretne (haha) az apa.
2010. jan. 27. 13:01
 9/30 A kérdező kommentje:

Húúú, köszi a válaszokat, semmit sem tudok a válás jogi oldaláról... Azt is mondta, hogy ha el akarok válni, majd a bíróságon pocskondoiázni fog olyanokkal, amik nem is igazak, pl: hogy idegbeteg vagyok, és hogy nem vagyok alkalmas arra, hogy a gyerekeimet ellássam...

Az, hogy ő nem dolgozik és nem is akar, délig, délutánig alszik, asténként csavarog, az persze rendjén van...

2010. jan. 27. 13:02
 10/30 anonim ***** válasza:
82%

Persze hogy nem teheti meg!!!!!!

De miért nem akar a gyerekével törődni?!felháborító!

2010. jan. 27. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!