Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem csak akkor válik, ha aláírom, hogy nem kérek gyerektartást. Ezt megteheti?
Ne írj alá semmit!
Ha akar ,ha nem el fognak benneteket választani.Olyan nincs hogy nem mondják ki aválást ha az egyik fél nem akar válni
Minden férfi ilyen szemét ha válás a vége??
A húgom is most válik a férjétől,az ő férje avval fenyegeti,hogy addig költözzön el a közös házukból amíg a koporsó nem viszi..
Egyébként kedves kérdező! NE HAGYD MAGAD! A gyerektartás az jár a gyereknek.Az,hogy nem hajlandó aláírni a papírokat az egy dolog.Ennek csak annyi következménye van,hogy kicsivel tovább fog tartani a válóper,de ha beleegyezik ha nem akkor is szét választanak titeket..Egyébként én mondanám neki legközelebb ha megint evvel az aláírással jön,hogy "Oké,majd a bíróság előtt ha újra kijelented beszélhetünk róla" ne félj ha a bíró ezt meghallja,lesz egy kis gondja vele..
aljas r.hadék, ne írj alá semmit, ilyen a világon nincs.
egyszerűen nem tehet ilyet.
A férjedet el fogják választani tőled akkor is, ha a fölhöz veri magát. Nincs beleszólása, nem kérik az engedélyét.
A gyerektartás nem neked jár, hanem a gyerekeknek. JOGUK VAN HOZZÁ. Neki meg KÖTELESSÉGE gondoskodni rólunk, ha már megcsinálta őket.
Én a helyedben megemlíteném a bírónak a legközelebbi tárgyaláson, hogy megpróbált megzsarolni a férjem.
Húúú, köszi a válaszokat, semmit sem tudok a válás jogi oldaláról... Azt is mondta, hogy ha el akarok válni, majd a bíróságon pocskondoiázni fog olyanokkal, amik nem is igazak, pl: hogy idegbeteg vagyok, és hogy nem vagyok alkalmas arra, hogy a gyerekeimet ellássam...
Az, hogy ő nem dolgozik és nem is akar, délig, délutánig alszik, asténként csavarog, az persze rendjén van...
Persze hogy nem teheti meg!!!!!!
De miért nem akar a gyerekével törődni?!felháborító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!