Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nők akik otthagytátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik otthagytátok a férjeteket vagy/és váltatok, mi volt a kiváltó ok?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 20:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ezeket a válaszokat el kéne olvasni azoknak a 18 éveseknek, akik a drogfüggő/alkoholista/... párjuk mellett tervezik az életüket leélni. Tanulságosak.
2010. jan. 26. 09:43
 12/20 anonim ***** válasza:
47%
Nem akart gyereket (persze házasságunk elején nem így indult), plusz egyáltalán nem törődött velem. Sokszor elment úgy, hogy azt sem tudtam merre jár. Sok évig kínlódtam, mindig volt valami körülmény ami miatt maradtam (após betegsége, kutyánk betegsége), de amikor tudtam, eljöttem. Azóta már boldog feleség vagyok és anyuka!
2010. jan. 26. 09:47
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
ABC sorrendben, a teljesség igénye nélkül: Anita, Beáta, Cili, Dóra, Éva, Gabriella....
2010. jan. 26. 10:12
 14/20 anonim válasza:
Alkoholizmus, nem törődömség, megalázás, lelkiterror, önzés... stb. Kiléptem a házzasságunkból, és mostmár végre boldog vagyok !
2010. jan. 26. 14:35
 15/20 anonim ***** válasza:
első: agresszivitás, zsarnokoskodás, megcsalás. Második: hazudozás, megcsalás.
2010. jan. 26. 14:35
 16/20 anonim válasza:
Nálunk is alohol+játékfüggőség, én meg másfél évig azt hittem, majd hallgat rám. Persze sorozatos hazugságok után léptem.
2010. jan. 26. 18:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem törődött a családdal,és a végén még agresszív is lett.Igazán az tette be kaput.Nem csak engem,hanem a kisfiunkat is bántalmazta.
2010. jan. 26. 18:48
 18/20 anonim válasza:
alkoholfüggőség, féltékenység, legutoljára fizikai bántalmazás (ezért válok most)
2010. jan. 27. 13:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Megcsalás! Mindenki azt mondta ez biztos,hogy csak kapuzárás előtti pánik,hát ez engem nem nagyon érdekel.Megcsalás az megcsalás akármilyen idős az ember.
2010. jan. 27. 14:29
 20/20 anonim ***** válasza:
17 év után váltunk el, de már kb. a 10. körül éreztem, hogy már nem szeretem. Csak éltünk egymás mellett, nem beszélgettünk, csak a gyerekekről. Talán túl fiatalon házasodtunk össze, 34 évesen gondoltam úgy, hogy ez nekem kevés és nem akarom így leélni az életemet.
2010. jan. 29. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!