Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Anyáék vállnak és két tűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyáék vállnak és két tűz közé kerültem. Mit csináljak? :S

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje tart az egész mert pereskednek és kb. ölik egymást mindenért. De most apa is egy másik nővel van már meg anyának is van pasija. Én próbálok mindkettejükkel jól kijönni és a válás miatt még egyformán szeretni őket. Volt egy olyan megjegyzésem hogy így most olyan lesz mintha két családom lenne. Anya pasija és a féltestvéreim, meg apa a nője és az ő gyerekei. Anya ezen teljesen megsértődött és azt mondta hogy választanom kell ő és apa között. Most nem tudom mit csináljak. :(

13/L

2014. okt. 18. 13:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám hogy nagy francokat, ne keverjenek bele a gyerekes civakodásukba, nem választasz, pont.
2014. okt. 18. 13:23
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Kinevettem volna, hogy a nagy büdös frncokat kell választanom köztük, és ezt sürgősen felejtse el! Ja, és az érzelmi zsarolást is fejezze be.
2014. okt. 18. 13:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

"Anya ezen teljesen megsértődött és azt mondta hogy választanom kell ő és apa között." - na, ilyenkor kell azt mondani, hogy "jó, de én mindig azt választom, aki nem kényszerít választásra" és kész... és el fog gondolkodni...

Egyébként meg te látod jól, a válás kizárólag az ő ügyük, egymástól válnak, nem tőled, neked attól még pont ugyanúgy a szüleid maradnak mindketten.

2014. okt. 18. 13:35
 4/14 anonim ***** válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak. Pitiáner dolog,amit csinál, kérd meg, hogy képzelje magát a helyedbe. Nem zsarolhat érzelmileg és lelkiismeretfurdalást se keltsen benned. Te mindkettőjüknek köszönheted az életed, aljas dolog tőle, ha választásra kényszerít. Nem egy jó helyzet, amiben vagy, de te nem is tehetsz róla. Ezeket elmondhatnád neki, gondolkozzon rajta. Dolgozza fel a történteket, veled meg viselkedjen felnőtt, szerető anya módjára!
2014. okt. 18. 13:43
 5/14 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy választása neki volt, amikor apát választott neked. Neked már nincs választásod, adott a két szülőd.
2014. okt. 18. 13:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell neki mondani, hogy márpedig te NEM fogsz választani köztük, és aki erre kényszerít téged, az ő maga dönt úgy, hogy elmar maga mellől.
2014. okt. 18. 14:00
 7/14 anonim ***** válasza:

""jó, de én mindig azt választom, aki nem kényszerít választásra""

ez a helyes hozzaallas. Meg amit Andizsuzsi irt feljebb.

2014. okt. 18. 14:12
 8/14 anonim ***** válasza:
Jaj szegény, ez oltári szar helyzet :SS De az utolsó válaszolónak igaza van, anyudnak tudomásul kell vennie, hogy a saját frusztrációit nem vetítheti ki rád ilyen módon, épp elég bajod van így is... Nyugodtabb pillanatában próbálj meg vele beszélni arról, hogy attól, hogy közöttük mi van, neked ők még ugyanúgy a szüleid, és ugyanúgy szereted őket, ahogy ő is szerette gondolom a saját szüleit akkor is, ha azok összevitáztak valamin..
2014. okt. 18. 14:17
 9/14 A kérdező kommentje:
Anyát eldobták a szülei és nevelőotthonban nőtt fel. Szóval külön ki van akadva hogy sokat köszönhetek neki szóval fogjam az ő pártját, de abba nem gondol bele hogy apának is ugyan is sokat köszönhetek.
2014. okt. 18. 14:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnállak! Komolyan mondom!

Én 12 voltam, mikor veszekedtek, ide-oda dobáltak engem is és nem tudták eldönteni 3 évig, hogy akkor most együtt vagy külön legyenek.

Ez érzelmileg nagyon megviselt. Több szempontból is. Az egyik, hogy amikor látod a családodat széthullani és a gyönyörű gyerekkorod már csak emlék-foszlányok, akkor te is valamiképpen felnőtté válsz. Megkomolyodsz a kortársaidhoz képest. Az élet próbára tesz. Akinek nem váltak el a szülei, az nem tudja miről beszélünk, de te és én tudjuk! :)

Az én szüleim önző szemetek. Szeretem őket, de mindketten a saját érdekeiket, az egójukat, az önző énjüket tartották előbbre. És mindeközben a 4-5 év alatt ( ebből 3,5 ide-oda költözés, 1-1,5 pedig a válás) folyamatosan nekem beszélték ki egymást, uszították egymást ellenem. Szerintetek milyen tinédzserkorom lehetett? Mai napig nem állnak szóba egymással. Szerinted az esküvőmre el fognak majd jönni, ha tudják hogy a másik is ott lesz? Hát nem! :)

Borzasztóan rosszul esik. Önző férgek, akik a saját érdekeiket nézték és nézik a mai napig. Az egó mindenek felett!

2014. okt. 18. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!