Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után, amikor újra találkoztál az exeddel, hogyan viselkedtél? 4 év együtt élés után mentünk szét, mert összejött egy másik nővel. Fél évig nem is keresett, most jönne a cuccaiért.
Figyelt kérdés
Pénteken jön.Félek a találkozástól,de azt akarom,hogy végre a szemembe nézzen,mert kihasznált és fájdalmat okozott.2014. okt. 15. 05:15
11/17 anonim válasza:
Én a helyedben megmondtam volna, hogy rég kib*tam a cuccait a kukába, hagyjon békén! De ha màr így alakult, megkérném egy jóképű férfi ismerősöm, barátom, hogy arra az időre jöjjön àt, pl. boldogan fütyörészve főzőcskézni, vagy a kanapén borozgatva tévézni, akàrmi...
12/17 anonim válasza:
Leginkább a 11. hsz-val értek egyet.
Szóval: be se engedném!
A szakítás után záros időn belül (néhány hét, max. 1 hónap) el kellett volna vinnie a cuccait. Fél év múltán ne keresse nálam semmijét. Amit tudok használni, azt használom és az enyém, amit nem tudok, az elajándékoztam, vagy kidobtam.
13/17 anonim válasza:
Kb. úgy készülsz a találkozásra, mint egy randira. Nem tűnt föl?
14/17 anonim válasza:
4 év után pontosan tudni fogja, hogy megjátszod magad. Én megmondanám, hogy nincsenek meg a cuccai, fél év után rajtam szemetet ne keressen! Aztán élném tovább az életem, nélküle. Szerintem nevetséges ahogy tervezgetsz. Kijátszott és fél év után most megint bekavar az életedbe. Tényleg kell ez neked?? Miért?? N31
15/17 anonim válasza:
Igen, erősen más megvilágítás, mint tegnap. A gerinctelen féreg exed nem érdemli meg, hogy esélyt adj neki a magyarázkodásra. Ha gyenge vagy, hívj át egy barátnőt, ő majd tartja a lelket benned, vagy ahogy írták, egy fütyörésző helyes pasit főzőcskézni a konyhába. Miért, komolyan, mit tudna neked mondani, amitől jobban éreznéd magad? Elmúlt a fellángolása az utódoddal, és most jön felmérni, használhat-e téged addig, ameddig nem akad egy újabb.
16/17 anonim válasza:
Ja, és hogy én hogy viselkedtem vele ebben a helyzetben: engem nem másik nőért hagyott el 5 év után, csak szétmentünk, de ő még pedálozott. Évekig volt még közös ügyünk, ami összekötött, de mindent postai úton vagy közvetítőkön keresztül intéztünk. Aki számára az ostrom felesleges, mert úgysem dőlne be neki, nem is ad rá lehetőséget.
17/17 anonim válasza:
Miért nem dobtad ki a ruháit? Innen tudja hogy még érzel iránta valamit, el hiszem hogy rossz érzés de, túl kell lépni ezen. Még könnyen meg úsztad mi lett volna ha gyereketek is lenne? Engem a feleségem gyerekekkel hagyott itt, mikor jön látogatni a gyerekeket nem öltözök ki hogy lássa hogy hú de franko minden mert akkor magamnak is hazudnák, egyszerűen le sz...m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!