Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi gyerektartás jár 270ezres netto fizetésből? Én minimálbérből tartom el a gyereket, apuka fizetése ennyi.
"A mai világban igenis fel kell készülnie rá egy nőnek, hogy esetleg egyedül kell majd eltartania a gyerekét, mert apuci mondjuk lelép. Nem pedig arra gyúrni, hogy még egy bőrt lehúzzon apukáról a válás után, mondván, hogy "dehát ő úgyis jól keres".
A férjem rühes exneje csinálja ezt, egy gyerek után 150ezer gyerektartást kap és hisztizik hogy ez semmire se elég.
Az elvált, igénytelen, ápolatlan, zsíros hajú, minimálbéres anyukáknak ideje lenne kicsikét magukba nézni az állandó nyafogás meg követelőzés helyett."
Én nem pontozlak le, de megkérdezem, Te felkészültél rá, hogy a férjed lelép, egyedül neveled a gyereked, és esetleg Te is egy rühes exnej leszel?
Mert aki gyereket szül, az általában nem erre készül.
"Te felkészültél rá, hogy a férjed lelép, egyedül neveled a gyereked, és esetleg Te is egy rühes exnej leszel?"
Igen. Nekem van normális végzettségem, piacképes diplomám és jó állásom. Ha valami történne a férjemmel, ha meghalna vagy elhagyna vagy akármi, én akkor is el tudom tartani a gyerekemet és meg tudok neki adni mindent. Ha nem így lenne, nem vállaltam volna gyereket.
60 000 Ft az elméleti maximum. Persze gyakran megítélnek többet is mert a családjogos bírók többsége nőből van.
20-25% a hivatalos, ha a férfi rosszul keres akkor inkább 25% ha jól akkor 20%.
Az 54 000 reális ebben az esetben.
Az igaz hogy ennyiből se lehet normális életet élni , de a minimálbéres vagy munkanélküli apukáktól még 10-20 ezret is alig lehet kifejni.
Jobb "befektetés" ha nem marjátok el magatok mellől a férfit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!