Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi gyerektartás jár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi gyerektartás jár 270ezres netto fizetésből? Én minimálbérből tartom el a gyereket, apuka fizetése ennyi.

Figyelt kérdés
2014. okt. 14. 22:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
23%
Ha te minimálbéren élsz, apuka pedig ilyen jól keres, akkor miért nem vele él a gyermek?
2014. okt. 19. 21:15
 12/22 A kérdező kommentje:
Mert a pénz nem minden, te dilettáns...
2014. okt. 19. 21:56
 13/22 anonim ***** válasza:
45%
Én vagyok a dilettáns, annak ellenére, hogy semmi rosszat nem hallottunk az édesapáról, viszont az ismereteink alapján sokkal jobb életkörülményeket tudna neki teremteni, mint te, de tudom, úgyis alkoholista gyerekverő a volt férjed, aki felé sem néz és fizetni sem lesz majd hajlandó.. De azért adjon még egy teljes minimálbért, mert a tiéd lássuk be, semmire sem elég, és mondjuk havi 30e Ft-tal még nem vagy sokkal beljebb.
2014. okt. 19. 22:27
 14/22 A kérdező kommentje:
Ő nem akarja nevelni. Nem hajlando áldozni rá az idejéből, max heti 1-2 napot. Így elég nehéz lenne.
2014. okt. 20. 11:43
 15/22 anonim ***** válasza:
9%
Az apukának kell adni a gyereket. Akkor nem lenne probléma.
2014. okt. 21. 06:07
 16/22 anonim ***** válasza:
Valóban nem az apa fizetése számít, mert gyerektartáskor nem azt nézik, hogy abból anyuka is jól éljen ha már apa olyan sokat keres, ez nem feleségtartás hanem gyerektartás, csak a gyerek költségeinek a felét kell hogy állja, nem pedig anyuka egyéb szükségleteire is gondolni, ami reálisan valóban valahol 30-40e között van. Tehát irreleváns hogy apa amúgy tök jól keres. Megdolgozik érte. Ez van.
2014. okt. 22. 09:55
 17/22 anonim ***** válasza:

"A mai világban igenis fel kell készülnie rá egy nőnek, hogy esetleg egyedül kell majd eltartania a gyerekét, mert apuci mondjuk lelép. Nem pedig arra gyúrni, hogy még egy bőrt lehúzzon apukáról a válás után, mondván, hogy "dehát ő úgyis jól keres".

A férjem rühes exneje csinálja ezt, egy gyerek után 150ezer gyerektartást kap és hisztizik hogy ez semmire se elég.

Az elvált, igénytelen, ápolatlan, zsíros hajú, minimálbéres anyukáknak ideje lenne kicsikét magukba nézni az állandó nyafogás meg követelőzés helyett."

Én nem pontozlak le, de megkérdezem, Te felkészültél rá, hogy a férjed lelép, egyedül neveled a gyereked, és esetleg Te is egy rühes exnej leszel?

Mert aki gyereket szül, az általában nem erre készül.

2014. okt. 22. 11:09
 18/22 anonim ***** válasza:

"Te felkészültél rá, hogy a férjed lelép, egyedül neveled a gyereked, és esetleg Te is egy rühes exnej leszel?"

Igen. Nekem van normális végzettségem, piacképes diplomám és jó állásom. Ha valami történne a férjemmel, ha meghalna vagy elhagyna vagy akármi, én akkor is el tudom tartani a gyerekemet és meg tudok neki adni mindent. Ha nem így lenne, nem vállaltam volna gyereket.

2014. okt. 22. 11:19
 19/22 anonim ***** válasza:

60 000 Ft az elméleti maximum. Persze gyakran megítélnek többet is mert a családjogos bírók többsége nőből van.

20-25% a hivatalos, ha a férfi rosszul keres akkor inkább 25% ha jól akkor 20%.

Az 54 000 reális ebben az esetben.

Az igaz hogy ennyiből se lehet normális életet élni , de a minimálbéres vagy munkanélküli apukáktól még 10-20 ezret is alig lehet kifejni.

Jobb "befektetés" ha nem marjátok el magatok mellől a férfit

2014. okt. 22. 13:26
 20/22 anonim ***** válasza:
11:19 vagy inkább van kire bíznod ha beteg vagy ha valami más baj van...
2014. okt. 22. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!