Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A bíróság meghatározta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bíróság meghatározta a gyerektartásdíj összegét v.20-20 %-ot, mivel nem fizeti rendessen így vonattatni szeretném. A bíróságnak beadtam még azt is bele írtam hogy hol dolgozi. Hogy tudom kideríteni hogy bevan -e jelentve és hova?

Figyelt kérdés
2008. aug. 11. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem te nem tudod kideríteni, hacsak nincs a MEP-nél ismerősöd. Bejelentést csak személyesen néznek meg, ha bemész a TB-hez.

De egyáltalán miért akarod megtudni? Majd a bíróság lép ez ügyben és a munkáltatót felszólítja, hogy vonják a fizetéséből...

2008. aug. 11. 15:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

CSak bírósági úton tudod elintézni, hogy terheljék a béréből havonta, de ha 20%-ot állapítottak meg, és esetleg nincs munkája akkor nem tudod követelni, ezért jobb havi fix összegre pereskedni, mert azt akkor is kell fizetni, ha az illető munkanélküli.

Mindenképp vedd fel a kapcsolatot a gyámüggyel, aztán tudsz abírósághoz fordulni.

2008. aug. 11. 18:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy esetben ki tudod deríteni. Minden cég tárgyhó 12.-ig köteles leadni elektronikusan a járulékbevallását az APEH felé. Ha el tudod érni, hogy apeh adjon róla igazolást, vagy összehaverkodsz azzal a könyvelő irodával, ahol azt a céget könyvelik, amelyiknél az apuka dolgozik. Sajnos okosnak kell lenni.
2009. júl. 31. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!