Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Törvény szabályozza, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Törvény szabályozza, hogy azonnal értesítenem kell a gyermekem apját az iskolai szülői értekezletről?

Figyelt kérdés
Meguntam, hogy ott fontoskodik, mutatja magát, majd jegyzetelése ellenére állandóan "zaklat", hogy mi mikor lesz, miután mindent elmondtak a szülőin. Szeretném már külön élni az életemet tőle. A gyerekről pedig a legfontosabbakat mindig megtudja, bármikor beszélhet a tanítókkal, írásban megkap minden fontos dolgot.
2010. jan. 21. 13:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Láttam felsorolva a családjogi törvényből, mivel kapcsolatban van tájékoztatási kötelezettségem. A gyámügyes hölgy azt mondta, hogy nem kell szólnom. De nem szeretném ha félreértettem volna valamit.
2010. jan. 21. 14:14
 12/19 anonim ***** válasza:

Az apuka az iskolából megtudhatja mikor van szülői értekezlet,fogadóóra,úgyhogy neked semmilyen jelentési kötelezettséged sincs felé.

Persze azt a tanárokkal nem árt megbeszélni,hogy ha az apa jelentkezik,akkor tájékoztathatják az iskolai eseményekről.

2010. jan. 21. 14:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Minden rosszindulat nélkül írtam, amit írtam, nagyon sajnálom, ha te nem a lényeget szűrted le belőle. Nem mondom, hogy nem lehet idegesítő, de számomra az is nevetséges mikor egy házaspár ennyire együtt csinál mindent, valahogy rosszul vagyok a túl buzgó férfiaktól. Új családot szeretnél? Elhiszem, de a gyerek miatt nem szakíthatod meg teljesen a kapcsolatot a régi férjeddel. Ezt tudomásul kell venned.
2010. jan. 21. 14:35
 14/19 A kérdező kommentje:
A gyermekem apja jelentette ki, hogy rendben váljunk el, ő új családot akar...
2010. jan. 21. 15:22
 15/19 anonim ***** válasza:
56%

Borzasztó vagy kérdező.

Elolvastam a kommentedet 14:06 és 14:10, és, hát, szégyelld magad!!

Borzasztó, hogy ekkora indulattal reagálsz, pedig Te kérdeztél hozzáteszem eléggé hiányosan. Miért csodálkozol, ha rákérdeznek dolgokra?

2010. jan. 21. 18:54
 16/19 anonim ***** válasza:
56%
Hogy a gyermeked apja kijelentette, hogy válajtok el, az nem azt jelenti, hogy a gyerekéről lemondott. Nem akarom védeni a volt férjet, elhiszem, hogy kellemetlen lehet sok helyzet, de a gyerekéhez akkor is van köze. Az új férjed meg a te társad, ha úgy vesszük a gyerekhez sok köze nincs. Te, hogy reagálnád le, ha mondjuk apuka is vinne egy új nőt a szülőire, mondván az új feleséget nagyon érdeklik ezek a dolgok.
2010. jan. 22. 09:41
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a használható válaszokat, aki a lényegre válaszolt. Nem tábort keresek, hanem egy járható, valós utat. A volt férjemhez NEKEM SINCS MÁR KÖZÖM!

Ha lelki problémám van, megbeszélem a családon belül vagy jellemezzem, hogy ki ez az ember?

Daganatos beteg lettem a sok idegeskedéstől és terrorjától. Maradjunk ennyiben.

Aki itt válaszadóként szintén nem tud indulatok nélkül jótanácsot adni, milyen lehet otthon?!

2010. jan. 22. 09:51
 18/19 anonim ***** válasza:
56%
Ejha...nem semmi....Mindent elmondtak előttem azt hiszem. Szerintem nem fontoskodna annyit, ha nem csak kéthetente láthatná a gyermekét. Nem lehetne megoldani, hogy többet lehessen vele? Talán akkor nem hozna kellemetlen helyzetbe titeket és a gyereketeknek is jobb lenne. Azért érdemes végig gondolni, sok esetben bevált.
2010. jan. 22. 18:23
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire erőltethetném, ha a gyermekem egyre többet mondja, hogy nem szeretne menni...
2010. jan. 26. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!