Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törvény szabályozza, hogy azonnal értesítenem kell a
gyermekem apját az iskolai szülői értekezletről?
11/19 A kérdező kommentje:
Láttam felsorolva a családjogi törvényből, mivel kapcsolatban van tájékoztatási kötelezettségem. A gyámügyes hölgy azt mondta, hogy nem kell szólnom. De nem szeretném ha félreértettem volna valamit.
Az apuka az iskolából megtudhatja mikor van szülői értekezlet,fogadóóra,úgyhogy neked semmilyen jelentési kötelezettséged sincs felé.
Persze azt a tanárokkal nem árt megbeszélni,hogy ha az apa jelentkezik,akkor tájékoztathatják az iskolai eseményekről.
2010. jan. 21. 14:31
Minden rosszindulat nélkül írtam, amit írtam, nagyon sajnálom, ha te nem a lényeget szűrted le belőle. Nem mondom, hogy nem lehet idegesítő, de számomra az is nevetséges mikor egy házaspár ennyire együtt csinál mindent, valahogy rosszul vagyok a túl buzgó férfiaktól. Új családot szeretnél? Elhiszem, de a gyerek miatt nem szakíthatod meg teljesen a kapcsolatot a régi férjeddel. Ezt tudomásul kell venned.
2010. jan. 21. 14:35
14/19 A kérdező kommentje:
A gyermekem apja jelentette ki, hogy rendben váljunk el, ő új családot akar...
Borzasztó vagy kérdező.
Elolvastam a kommentedet 14:06 és 14:10, és, hát, szégyelld magad!!
Borzasztó, hogy ekkora indulattal reagálsz, pedig Te kérdeztél hozzáteszem eléggé hiányosan. Miért csodálkozol, ha rákérdeznek dolgokra?
2010. jan. 21. 18:54
Hogy a gyermeked apja kijelentette, hogy válajtok el, az nem azt jelenti, hogy a gyerekéről lemondott. Nem akarom védeni a volt férjet, elhiszem, hogy kellemetlen lehet sok helyzet, de a gyerekéhez akkor is van köze. Az új férjed meg a te társad, ha úgy vesszük a gyerekhez sok köze nincs. Te, hogy reagálnád le, ha mondjuk apuka is vinne egy új nőt a szülőire, mondván az új feleséget nagyon érdeklik ezek a dolgok.
2010. jan. 22. 09:41
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a használható válaszokat, aki a lényegre válaszolt. Nem tábort keresek, hanem egy járható, valós utat. A volt férjemhez NEKEM SINCS MÁR KÖZÖM!
Ha lelki problémám van, megbeszélem a családon belül vagy jellemezzem, hogy ki ez az ember?
Daganatos beteg lettem a sok idegeskedéstől és terrorjától. Maradjunk ennyiben.
Aki itt válaszadóként szintén nem tud indulatok nélkül jótanácsot adni, milyen lehet otthon?!
Ejha...nem semmi....Mindent elmondtak előttem azt hiszem. Szerintem nem fontoskodna annyit, ha nem csak kéthetente láthatná a gyermekét. Nem lehetne megoldani, hogy többet lehessen vele? Talán akkor nem hozna kellemetlen helyzetbe titeket és a gyereketeknek is jobb lenne. Azért érdemes végig gondolni, sok esetben bevált.
2010. jan. 22. 18:23
19/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire erőltethetném, ha a gyermekem egyre többet mondja, hogy nem szeretne menni...
Kapcsolódó kérdések: