Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy anya otthonából távozik ismeretlen helyre és gyermekét az apára hagyja bűncselekményt követ el?
Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 07:30
11/21 A kérdező kommentje:
Nem mindíg az az apák a rosszak!!Vannak kivételek is!!
2014. szept. 15. 10:30
12/21 anonim válasza:
4. ...A párom "anyja" felett nemhogy ítélkezek ,még pálcát is török !!! Bizony náluk nem (!!!) az édesapa volt a hibás .. Egyébként felkerestük pár éve az anyóst (a családi szennyest nem teregetném ki ,bővebben nem írom le ) ,arra jó volt ,hogy lássuk nem hiányzik az életünkből ,és a gyerekünkében sem kell nagymamaként részt vennie ..
13/21 anonim válasza:
Még annyit kedves 4. .hogy légyszives ne állíts fel elméleteket ,nyilván többet tudok a történetről mint te ,az én 2-3 mondatom alapján ... :/
14/21 anonim válasza:
A 4. vagyok: kiváncsi lennék, TE honnan tudsz többet a kérdezö által említett esetröl, mint bárki más!! Az, hogy a te ismeretségi körödben mi volt, nem jelenti azt, hoyg mindenhol ugyanúgy kell lenni mindennek.
Itt TE vagy az, aki elkezdett elméleteket felállítani, söt az anyát egyböl elítélni, ANÉLKÜL, hogy ismernéd a konkrét esetet. Én csak felvetettem olyan lehetöséget, amikor az anya nem hibás. Ebbe ne akarj belekötni!
15/21 anonim válasza:
Írtam én bármit is a kérdezőről ??? A férjem esetét említettem ... erre te kötöttél belém ,hogy ne ítélkezzek ! Erről ennyit !
16/21 anonim válasza:
Szövegértelmésed egyenlö a nullával
18/21 anonim válasza:
A tiédre lehetne ezt mondani ,mivel te álltál belém .. :/
19/21 anonim válasza:
Ne vitázzatok ! Bár valóban félreérthető ... Joggal érthette azt az a válaszoló aki a párja anyját hozta fel példának ,hogy belé lett kötve . S valóban nem szidta a kérdezőt ,csak az ő családi dolgukhoz hasonlítva reagálta le a dolgokat .
20/21 anonim válasza:
Ha még nem zárult le a válás, akkor az apuka esélyei igen nagyok a gyerek-felügyelet megítélésére.
Ahogy kitűnik, az a másik szülőt nemigen fogja zavarni.
Nem hiszem, hogy a BTK-ban volna ilyen tényállás, talán "veszélyeztetés" , - ha olyan a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!