Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagilag mennyibe kerul ma a valas?
Figyelt kérdés
21 eves vagyok es gyermek nelkuli. Vagyon elosztas sem lenne mert anyosomeknal laktunk egy szobaba. A ferjem megfenyegetett hogy ha elvalok akkor egy nagy birsagot fog kerni tolem, mert a nenje nagyobb posztba van mint egy ugyved es akarmit eltud erni. Es akkor nekem nagyon draga lesz ez a valas. Lehet e ilyent tenni, mert en nem tudok rola. Mert nincs amit felhozzon amiert ezeket megteheti.2014. júl. 25. 12:05
1/10 Sün!! válasza:
Ez csak fenyegetés. A bíróság majd megállapít gyerektartást, ha dolgozik az ember, aztán majd fizetheti. Ha valamiben nem vagy biztos kutakodj a neten, van ingyenes jogszegélyszolgálat is.
2/10 anonim válasza:
Ha nincs közös vagyonotok, akkor csak a válási illeték, ami pár ezer forint. Illetve, ha fogadsz ügyvédet, akkor annak a költsége. Semmi egyéb.
3/10 anonim válasza:
kérdező:
"21 eves vagyok es gyermek nelkuli. "
"Sün!! nevű felhasználó válasza:
A bíróság majd megállapít gyerektartást"
Gratulálok a válaszhoz!
4/10 anonim válasza:
30.000,- illeték, esetleges ügyvédi díj.
5/10 anonim válasza:
Hülye a férjed nem tud "bírságot"kérni. Gyereketek sincs,azt mondod vagyon sincs így hamar elválasztanak. 30ezer az illeték de kérhetsz rá mentességet jövedelem alapján. Inkább gondolkozz hova költözöl anyóstól. Miért laksz még ott??!
6/10 A kérdező kommentje:
En a szuleimhez koltozok! Mert meg egyetemen vagyok! Csak nagyon kikeszit , hogy a ferjem ezekkel zsarol, es igy akkor en is elgondolkozom , hogy jol tudom en a dolgokat? Es hogy tenleg megteheti-e? Koszonom a valaszokat.
2014. júl. 25. 12:43
7/10 anonim válasza:
Menj el tőle s add be a keresetet. Mivel nincs se gyerek se vagyon simán elválasztanak. S máskor talán egy kicsit jobban gondold meg a házasodást.
8/10 anonim válasza:
30 000 .- ft.Első izben külön választanak,ha semmitek nincs közös.Én már csak tudom tul vagyok ezen
9/10 anonim válasza:
Ha nincs közös vagyon, nincs gyerek, akkor beadod a válókeresetet, erre az illeték 30ezer Ft. Ez alól lehet mentességet kérni, ha nincs, vagy nagyon alacsony a jövedelmed. Ügyvédre semmi szükség, mert nincs vitás kérdés, te nem akarod a házasságot fenntartani, ez elég a válás kimondásához.
Szóval ennyi az összes költség, és ha a nénje a polgármester vagy Orbán felesége személyesen, akkor sem tud több költséget elérni.
10/10 anonim válasza:
Tudod csak a hülyék biztosak mindenben. Ezt azért mondom, mert bármit is mond a férjed ne hagyd magad elbizonytalanítani..az égvilágon semmit se tud ártani neked! Bíróságokon van ingyenes jogi tanácsadàs minden héten,ha úgy érzed megerősítés kell vmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!