Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Főleg elvált gyerekes apukák,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg elvált gyerekes apukák, ti mit tennétek, hogy reagálnátok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Jó pár éve amikor az ex megcsalt, akkor még úgy voltam vele, hogy mindent a gyerek érdekében, és otthagytam mindent, plusz némi gyerektartást is fizetek, meg amit ezen felül tudok. De mostmár több mint nem állok jól anyagilag. Az ex, meg az a tipikus olyan fajta, hogy limuzinnal megy segélyt kérni és valahogy meg is kapja, tehát röviden egyáltalán nem állnak rosszul.

Amióta nem állok túl jól a lányom mindig talál valami kifogást, hogy miért ne hozzam el hétvégére. (12 éves)

Elméletileg nem lenne joga ezt eldönteni, de én nem akarom kényszerből hozni.

Amikor még el tudtam vinni mindenhová (állatkert, pónigolás, strand, stb.) akkor el hozhattam, de amióta, "csak" egy játszótér, egy fagyi, a legnagyobb luxus, azóta, hónapok óta mondja vissza a találkát.

2014. júl. 23. 18:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is csóró apuka vagyok 10, és 12 éves lányok.

Nekik nincsenek ilyen problémáik, igaz kiskorukban lényegnében én neveltem őket, szóval nekik az is jó program, ha a játszótérre megyünk.

2014. júl. 26. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!