Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik egymás miatt válnak, együtt is mennek beadni a válópert? Hallottatok ilyenről?
Szerintem a felek minden esetben egymás miatt válnak :) Legalábbis olyat még nem hallottam, hogy szeretlek imádlak, de tudod a szomszéd.
Amúgy amikor én váltam, elmentünk ketten ügyvédhez, megállapodtunk mindenben, az ügyvéd meg intézte a továbbiakat.
Akik elváltak egymásért/egymás miatt,mindketten az exüktől-erre gondoltam.
Van-e itt olyan,akik együtt intézték a válásokat?
Mi pezsgőztünk egész este.Annyira boldogok voltunk,hogy végre egymáséi lehetünk.
Aki átélt hasonlót,írjon privátban.
az egymás miatt az ebben az esetben mégis mit jelent? Ahogy a hsz-eket olvasom, lehet hogy ez csak számomra nem világos?
Miért váltál? Kivel mentél? Kivel pezsgőztél? Mi van?
Az egymásért számodra azt jelenti, hogy egy másért, ami ugyancsak értelmetlen, de talán érthetőbb.
Arra akratál kilyukadni, hogy egy másik miatt? Azaz a papírokat az új pároddal adtad be?
Elég zavaros a kérdés.
De szerintem is ,azért válnak egymás miatt,mert mind a 2 házas.Tehát szeretők voltak...
Kérdés, hogy a másik két elhagyott házastárs mennyire örül ennek.
Nem tudok ilyenről, de te kérdező,majd biztos elmeséled, ahogy a pezsgőzéseteket is...
Mióta voltatok házasok, és mióta ismered a szeretődet,hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!