Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Két út van előttem. Melyiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két út van előttem. Melyiket válasszam? Dönteni én fogok természetesen, csak érdekelne a véleményetek. Ötlet?

Figyelt kérdés

Az ingatlan 3 tulajdonosé. Férjem 10% -én 10%-lányunk 80%. Válófélben lévő férjem jogtalanul eladta a közös ingatlanban ráeső részét élettársának. Két lehetőségem maradt. Vagy leülök a tulajdonostársaimmal ( utódom és lányom) megbeszélni, hogy fizessenek ki. Az utódom nem fog, a lányom nem tud. (Az elsőt érzem a másodikat tudom.)

Vagy....Pert indítok közös tulajdon megszüntetése miatt. Árverezés után megkapom a részem ellenértékét.

Egyik lehetőség rosszabb, mint a másik most úgy vélem.

2014. jún. 20. 10:24
1 2
 11/18 Nadiene ***** válasza:
89%

#9: mindenki azt ír, amit akar, De egy ingatlan akkor van eladva, ha a földhivatalnál bejegyzik. Ha a kérdező nem kapott semmit a földhivataltól, akkor nincs eladva.

Csak szivatják. Szerintem ki kéne kérnie a tulajdonlapot, hogy mi a helyzet, az is lehet, hogy ezek a %-ok sem léteznek hivatalosan, csak gy nagy légvár az egész.

2014. jún. 20. 11:38
 12/18 A kérdező kommentje:
A mai napig semmit nem kaptam a földhivataltól. Megtekintettem a tulajdonlapot ( az van csak ingyen!) ott maradtam, a lányunk is, a férjem helyett az utód van bejegyezve. De én akkor sem és senki nem tud olyat átvételi elismervénnyel szolgálni, amit én átvettem, mert ilyen nincs is.
2014. jún. 20. 11:46
 13/18 Bence_ ***** válasza:
62%

Menj ügyvédhez!

Elővételi jogotok van!

Erről lemondtál?

Tulajdonosak meg ki értesíti a földhivatal.

Menj be és kérd ki a tulajdoni lapot, nézd meg, hogy ki adta be.

2014. jún. 20. 12:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
ha az ügyvéd ellenjegyezte, ha a földhivatal bejegyezte úgy, hogy te nem tettél lemondó nyilatkozatot az elővásárlásról akkor itt okirat hamisítás is történt, tehát valaki aláírta a te nevedben
2014. jún. 20. 12:43
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez esetleg úgy elképzelhető, hogy a leendő exed hamisított egy lemondó nyilatkozatot, és a földhivatalnál olyan levelezési címet adott meg, hogy Te ezt ne is lásd. Viszont ez bűncselekmény ebben az esetben.

Nem vagy köteles ebbe belenyugodni. Ügyvéd!

2014. jún. 20. 12:59
 16/18 Nadiene ***** válasza:
100%
Ez esetben perelj. Adj be keresetet okirat hamisítás miatt ISMERETLEN TETTES ellen, nehogy megvádolj bárkit is, azt majd a nyomozóhivatal megetszi.
2014. jún. 20. 14:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Kivancsi vagyok mi történ azóta...
2014. okt. 1. 15:11
 18/18 A kérdező kommentje:

Isten malmai lassan őrölnek. :(

Tárgyalás után jelentkezem.

Szeretlek Magyarország.

2014. okt. 2. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!