Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két út van előttem. Melyiket válasszam? Dönteni én fogok természetesen, csak érdekelne a véleményetek. Ötlet?
Az ingatlan 3 tulajdonosé. Férjem 10% -én 10%-lányunk 80%. Válófélben lévő férjem jogtalanul eladta a közös ingatlanban ráeső részét élettársának. Két lehetőségem maradt. Vagy leülök a tulajdonostársaimmal ( utódom és lányom) megbeszélni, hogy fizessenek ki. Az utódom nem fog, a lányom nem tud. (Az elsőt érzem a másodikat tudom.)
Vagy....Pert indítok közös tulajdon megszüntetése miatt. Árverezés után megkapom a részem ellenértékét.
Egyik lehetőség rosszabb, mint a másik most úgy vélem.
#9: mindenki azt ír, amit akar, De egy ingatlan akkor van eladva, ha a földhivatalnál bejegyzik. Ha a kérdező nem kapott semmit a földhivataltól, akkor nincs eladva.
Csak szivatják. Szerintem ki kéne kérnie a tulajdonlapot, hogy mi a helyzet, az is lehet, hogy ezek a %-ok sem léteznek hivatalosan, csak gy nagy légvár az egész.
Menj ügyvédhez!
Elővételi jogotok van!
Erről lemondtál?
Tulajdonosak meg ki értesíti a földhivatal.
Menj be és kérd ki a tulajdoni lapot, nézd meg, hogy ki adta be.
Ez esetleg úgy elképzelhető, hogy a leendő exed hamisított egy lemondó nyilatkozatot, és a földhivatalnál olyan levelezési címet adott meg, hogy Te ezt ne is lásd. Viszont ez bűncselekmény ebben az esetben.
Nem vagy köteles ebbe belenyugodni. Ügyvéd!
Isten malmai lassan őrölnek. :(
Tárgyalás után jelentkezem.
Szeretlek Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!