Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerektartást a bruttó vagy a nettó fizetés alapján számolja a bíróság? Akkor is kérhetem, ha a pasi nem akarta a gyereket de én megtartom?
Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 18:23
11/14 anonim válasza:
19.25:
És mit tudunk meg,hogy ott a kérdezőnek tök jó volt ingyen dugni,de azt nem mondta a barátnőjének,hogy ha gyereket akarsz keress másik pasit?
Az akar "majd egy családot,akiket kiválaszt"?Akkor miért a mostani lányt használta,miért nem keresi az igazit?És akkor még az ilyen férgeket kell sajnálni mi.
12/14 anonim válasza:
Szerintem felelötlen dolog a már meglévő 2 gyerek mellé egy harmadik ha nincs melleted senki. Az meg hogy 2 gyerekel kiléptél egy házasságból olyan miatt aki sosem vállalt fel és még gyereket is szülsz egyszerű önzés, hü'eség.
13/14 anonim válasza:
De figyeld meg majd a gyerek ha rájönn mit is tettél, te ellened fog fordulni!Te kis pénzéhes d@g.Azért megszülni mert a pasit megakarod fogni vele. Te h@ülye vagy!
14/14 anonim válasza:
A gyereked egy törvénytelen kis senki h@ázi lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!