Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találok valahol a neten valami mintát, hogy néz ki és mit tartalmazzon egy gyerekelhelyezés, és gyrektertási kérelem beadása a bíróságra? Minta vagy link kellene.
Kedves Kérdező!
Megértelek, hogy kiborultál és mérges vagy, tényleg felháborító a férjed viselkedése...
Arra bíztatlak, hogy jó alaposan rúgd t*kön, tedd ki a lakásból, menjen a Macájához!
DE azt azért alaposan gondold végig, hogy a kettőtök nézeteltéréséhez a gyerekednek semmi köze, ne őt büntesd!!!
Mert azzal, hogy az apját eltiltod tőle, elsősorban a gyerekedet bünteted meg, aki semmiről nem tehet és jó lenne, ha neki is lenne apukája... :-[
Ha szereted a gyereked (márpedig biztos vagyok benne, hogy szereted!), akkor ne tedd ezt vele!
Az én férjem 3 éve költözött el, nekünk 2 közös gyerekünk van... Első pillanattól kezdve nem akadályoztam a találkozásukat, bármikor jöhet a gyerekekhez (minden nap itt van), ők is bármikor mehetnek az apjukhoz (mennek kirándulni, nyaralni, sétálni, vásárolni, stb.)...
Elmondhatom, hogy jó a kapcsolatunk, pontosan és nagyvonalúan fizeti a gyerektartást (havi 200ezer Ft-ot!), részt vesz a gyerekek napi problémáiban, együtt tanulnak, beszélgetnek (még talán többet is, mint mikor itthon lakott)...
Nekem is megnyugtató, ha bármi történne velem, a gyerekek nem maradnának egyedül, hanem támaszkodhatnak az apukájukra!
Legyél OKOS, próbálj felülkerekedni a kicsinyes bosszúdon és gondolkozz hosszú távon.
Te most egy olyan bosszú-hadjáratba akarsz belevágni, aminek a következménye :
- végeláthatatlan bírósági tárgyalások
- egymás mocskolása, szennyesek kiteregetése
- te kényszeríted ki a férjedből, hogy csakazértse fizessen gyerektartást, újabb perek, nevetséges összegek...
- felőrlöd az idegeidet, a gyereked is boldogtalan lesz...
Ne ess bele ebbe a csapdába!!!
ügyvédet nem akarok, elég lesz 2gyerekre kifizetni mindent, annyim nincs. Tudom h joga van apjához, de én is úgy gondoltam, h 2 hetente láthatja, de ha ő többet akar, és állndóan ide mászkál ahogy ezt tegnap reggel óta teszi???
Nekem nem nyomtatvány kellene, hanem egy minta. N9incs ilyen? És én át írnám a mi adatainkra, és úgy adnám be hétfőn, h pörögjenek az események.
Ha nem tudtok elöre mindenben (gyerekelhelyezés, láthatás, vagyonmegosztás) megegyezni, akkor teljesen mindegy, hogy TE hogy akarod, a biróság fog dönteni, és ez évekig tart. Ügyvéd nélkül el se kezdheted, és igencsak fizethetsz érte.
Tehát két lehetöséged van:
1. megegyeztek egymással - akkor két tárgyalás és el vagytok választva.
2. nincs megegyezés - hosszú pereskedés, sok költség és tartós háború köztetek
nEM VAGYUNK HÁZASOK, CSAK EGYÜTT ÉLÜNK, ÉN AZT AKAORM, HOGY CSAK ÉN LEGYEK A GYEREK GYÁMJA, ÉS HOGY MEG LEGYEN HATÁROZVA HIVATALOS SZERV ÁLTAL, HOGY MIKOR LÁTHATJA A GYEREKÉT.
hA NEKI FONTOSABB VOLT A NŐ, MINT A GYEREK ÉS A CSALÁD... AKKOR NEM HISZEM HOGY ŐT KELLENE VÉDENI. Ő DÖNTÖTT, AKKOR FOGLALKOZZON A RIBIVEL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!