Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsaltam a férjemet, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjemet, a váláson gondolkodom. Ha véletlenül kiderül a félrelépésem, abból lehet-e anyagi hátrányom a válás során?

Figyelt kérdés

2014. jún. 4. 16:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
12%
hát a házzassági szerződésbe bele lehet foglalni,h ha hűtlenség miatt lett vége a kapcsolatnak akkor a hűtlen fél rosszul jár. Te tudod mi volt benne. Amúgy lehet,h szimpatizálni fognak a férjjel a vagyon elosztása közben szóval titkold...
2014. jún. 4. 17:31
 12/27 anonim ***** válasza:
59%
Anyagias, büdös, számító cafka.
2014. jún. 4. 17:36
 13/27 anonim ***** válasza:
65%
pontozzatok le, de akkor is gusztustalan a kérdés...
2014. jún. 4. 17:45
 14/27 anonim ***** válasza:
24%

Jaj, ez a sok álszent alak, lila ködbe burkolózó tini, erkölcs bajnok anya/apa tigirs!

A GYK olvasói úgy látszik, valamilyen speciális lények, mert ők soha senkit nem csaltak még meg. A gyakorlatban minden 2. ember.

Honnan tudjuk, hogy a férj nem csalta-e még meg? Miért csalta meg?

És azért mert egyszer hűtlen volt, nehogy már bukja az évek alatt közösen megszerzett dolgokat.

Nem lesz belőle semmi hátrányod. A bíróság nem igazán tudja bizonyítani, hogy mi történt, ha csak nem tartott gyertyát, és nem is érdekli.

2014. jún. 4. 17:46
 15/27 anonim ***** válasza:
79%
jaj szegényke!!! megcsalta a férjét és még ő akar válni! és még fél h rosszul jár. valószínű, h a férje is megcsalta.sztem ha olyan jó ember lenne, nem ezen gondolkoznak válás előtt, h hátránya lehet-e, ha mégis, akkor máshogy teszi fel a kérdést. Kedves 15-ös! Majd akkor is védd, ha te is így jársz. ja, 2 emberen múlik. Tudod, a normális emberek szakítanak vagy megbeszélik a dolgokat, mielőtt hancúrozni ugranának egyből...
2014. jún. 4. 18:06
 16/27 anonim ***** válasza:
75%

" hát a házzassági szerződésbe bele lehet foglalni,h ha hűtlenség miatt lett vége a kapcsolatnak akkor a hűtlen fél rosszul jár. "

Hát pont nem lehet!

2014. jún. 4. 18:11
 17/27 anonim ***** válasza:
37%
ribi
2014. jún. 4. 19:28
 18/27 anonim ***** válasza:
82%

Magyarországon nincs ilyen hogy majd a szerződésbe belefoglaljuk.. Mint írtam, nem Amerikában vagyunk (nem tudom még melyik országokban van hasonló)

nem kérdezte senki, hogy mi a véleményünk arról, hogy mit tett, nekem is van véleményem, mint mindenkinek..

a kérdés az volt, hogy lesz-e emiatt hátránya

NEM, nem lesz

(jogilag, hogy a férjed hogy áll majd a válás alatt hozzád, és menyire nem akar majd megegyezni, az más kérdés, mert szimplán lehet korrekt volna, így pedig majd ott tenne keresztbe ahol tud, ami nem meglepő)

2014. jún. 4. 19:41
 19/27 anonim ***** válasza:
63%
Hogy te mekkora egy számító ribi vagy! Még neked állna feljebb, te akarnál válni? És persze a pénz is kéne... Ritka nagy hulladék lehetsz. Bár legalább a férjed megszabadulna tőled. A helyedben elsüllyednék a szégyentől. Valaki írta, hogy itt mindenki milyen álszent, neki üzenem, hogy mindenki magából indul ki :)
2014. jún. 4. 20:57
 20/27 anonim ***** válasza:
65%
Igazából senki nem tud semmit se a kérdező férjéről, se a helyzetről, szóval mindenki, aki a kérdezőt szidja, hogy milyen erkölcstelen, igazán befejezheti. Nagyon könnyű elítélni úgy valakit, hogy azt se tudjátok, miről van szó. Feltett egy kérdést valaki, miért nem lehet rá simán válaszolni?
2014. jún. 4. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!