Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjemet, a váláson gondolkodom. Ha véletlenül kiderül a félrelépésem, abból lehet-e anyagi hátrányom a válás során?
Jaj, ez a sok álszent alak, lila ködbe burkolózó tini, erkölcs bajnok anya/apa tigirs!
A GYK olvasói úgy látszik, valamilyen speciális lények, mert ők soha senkit nem csaltak még meg. A gyakorlatban minden 2. ember.
Honnan tudjuk, hogy a férj nem csalta-e még meg? Miért csalta meg?
És azért mert egyszer hűtlen volt, nehogy már bukja az évek alatt közösen megszerzett dolgokat.
Nem lesz belőle semmi hátrányod. A bíróság nem igazán tudja bizonyítani, hogy mi történt, ha csak nem tartott gyertyát, és nem is érdekli.
" hát a házzassági szerződésbe bele lehet foglalni,h ha hűtlenség miatt lett vége a kapcsolatnak akkor a hűtlen fél rosszul jár. "
Hát pont nem lehet!
Magyarországon nincs ilyen hogy majd a szerződésbe belefoglaljuk.. Mint írtam, nem Amerikában vagyunk (nem tudom még melyik országokban van hasonló)
nem kérdezte senki, hogy mi a véleményünk arról, hogy mit tett, nekem is van véleményem, mint mindenkinek..
a kérdés az volt, hogy lesz-e emiatt hátránya
NEM, nem lesz
(jogilag, hogy a férjed hogy áll majd a válás alatt hozzád, és menyire nem akar majd megegyezni, az más kérdés, mert szimplán lehet korrekt volna, így pedig majd ott tenne keresztbe ahol tud, ami nem meglepő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!