Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megegyezés esetén mennyi évnek kell eltelni újratárgyaláshoz?
röviden: úgy egyeztünk meg hogy másfél évesen apuka már magával viheti a gyerkőcöt ha addig látogatja s kialakul a kötődés. Lassan eljön ez az idő s apuka nem igazán tartotta be a látogatást amikor lehet munka miatt kibújt alóla... mondtam neki hogy máskor is jöhet de nem jött... viszont az elvitel lehetőségével élni akar s ezt nyomatékosan hangoztatja is...
indokolt eset ez újratárgyaláshoz?
HOLNAP találkozom ügyvéddel is
2 év
De ott van az a "ha", ami nem teljesült, akkor mi a gond?
Amúgy ha eddig nem akarta látogatni, akkor miért akarná elvinni?
nem látogatja a jelenlegi barátnője miatt akinek nem tetszik az én jelenlétem, de az elvitel lehetőségével élni akar...
akkor ez elég indok remélem...
Nem kellett nekem indok.. Csak prőbáltam megérteni, hogy egy apa aki képes nem látogatni a gyerekét, az miért akarná elvinni...
Majd az ügyvéd elmondja,hogy lehet -e valamit tenji.
Szerintem nem, ha nincs sehol lejegyezve, hogy voltak feltételei a megegyezésnek..
Egyik helyen azt írod, hogy apuka a munkája miatt nem tudta mindig látogatni a gyereket, aztán a másik helyen meg azt, hogy a barátnője miatt!
MIT AKARTÁL AKKOR KÉRDEZNI???
Kérdező azért valahol érthető is. Te szívesen mennél a volt párodhoz?
Nyugodtan elviheti, örülj neki, hogy foglalkozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!