Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vágytál már arra, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vágytál már arra, hogy valaki igaz szeretettel megöleljen?

Figyelt kérdés

Én pont így vagyok ezzel.

Bizony szeretném ha most valaki szeretetteljesen megölelne.

Annyira jó érzés lenne!25N.

2009. dec. 30. 15:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
De jó neked. Romlatlan, egészséges vagy.
2009. dec. 30. 15:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem minden nap átölel a szerelmem. :)
2009. dec. 30. 15:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

mindig jöhetne. szerethiány ŁŁ

ezvan.

ölelj meg :D

2009. dec. 30. 15:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én minden nap ezt érzem.Anymmal nem jo a kapcsolat, apummal jo, de nálunk sose voltak ölelős napok.

A páromat nem látom minden nap, nem kapom meg ezt az ölelést és erre évek ota várok, hogy minden nap megöleljen az, aki szeret.

18/L

2009. dec. 30. 15:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer olvastam egy olyan idézetet,hogy:"Vannak olyan ölelések,amikor az ember úgy érzi egybeolvad a másikkal".Hát nekem egy ilyen ölelés bármikor jöhet.Annyira jól tud esni:)
2009. dec. 30. 15:26
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Irigyellek benneteket. Én bizony megriadnék, nem tudnék mit kezdeni vele. De nem akarok ünneprontó lenni. Ez az én problémám.
2009. dec. 30. 15:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Én nagyon vágyom rá,de nem kapom meg.Olyan rossz mikor odabújnál,de nem lehet.Még jó hogy van egy kutyám!
2009. dec. 30. 20:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez érdekes kérdés. Nos én arra sosem vágytam, hogy valaki megöleljen én mindig konkrét ember ölelésére vágytam.
2009. dec. 30. 23:34
 9/12 anonim ***** válasza:
ÉN nagyon vágynék rá, meg arra is hogy végre szerethessek és szeressenek 36/n
2009. dec. 31. 12:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is nagyon vágyom rá. Egyik reggel a kislányom etetés után nagyon álmos volt, és átölelt, a vállamra hajtotta fejét. Hát bizony könnyeztem... :) Olyan érzelmi hullám kapott el, hogy attól féltem összeroppantom a kicsi testét amikor megölelgettem.
2009. dec. 31. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!