Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 20 éve élek együtt a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éve élek együtt a feleségemmel. Most összedölt az életem bejelentette hogy elmegy. Mai napig szerelmes vagyok belé, csak vele tudok lélegzetet venni.2 éve elment egy magyar fuvarozó társasághoz és itt kezdődött el . Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
A 20 év alatt egyenesbe jöttünk és mindenünk megvan 3 szép és okos gyerek nincs tartozásunk mindenünk megvan. Szép lakás 3 autó, tartalék pénz, komoly praxis etc tényleg sok hibát elkövettem nem figyeltem rá sokat dolgoztam s nem vontam be a döntésekbe.A elvált barátnők, lányos partik- kommunikácios partik. Lassan a csodálatos házaséletünk is elszállt éreztem a bajt de sajnos annyira magabiztos és öntelt voltam hogy nem tudtam megbeszélni pedig akartam Ö most 43 éves én 55 a gyerekek 21 és 18-18 hol itt volt hol máshol, mindig elnmehetett soha nem korlátoztam Bíztam benne és Szeretem, de soha nem szólt. Én meg azt mondtam menjél érezd jól magad!ztán utána nézettem és 05.17-én összedölt az életem levelek a sofőrőknek. Ahol leírja hogy régen rossz velem és most megérezte újra hogy . Sírtam reggel amikor levitte a kutyát kitettem a levelet. örjöngött szétvert mindent aztán hajnali fél 4-kor miközben csak ültem a széken 2 cm re a fejemtől amit folyamatosan ütött közölte hogy 4 palija is van és én egy impotens vagyok. Ami azért nem igaz nem bírtam visszaütöttem, nagyon bánom de nem bírtam tovább. el akar menni és közölte hogy elmegy mert már a barátnők segítségével egy évre kibérelt egy házat? - közben az is kiderült hogy 250 ezer ft a nettoja én ugy tudtam hogy 93 Öngyilkos akartam lenni de miközben töltöttem a fegyvert hirtelen bejött a fiam és azt mondta hogy bármi lesz velem marad! A lányaim azóta sírnak de nem akarják szegény anyjukat egyedül hagyni nagyon szeretnek. Most az a helyzet hogy ha hozzászólók bedugja a fülét becsukja a szemét és ordít hogy fogjam be. Mikőzben én soha nem léptem félre könyörögtem sírtam mondtam hogy minden úgy lesz ahogy akarja a földre fekszik és ordít. Bejelentkeztem pszihihátriára, és folyamatosan igyekszem, mindent úgy tenni amit akart eladtam bagóért az óragyűjteményemet, festményeket etc Állitólag utálta őket. A gyerekek mellettem vannak, ezen nagyon megdöbbentem SZERETEM Vissza akarom kapni. Mindent megteszek de bele fogok HALNI! nem tudok dolgozni, Segítséget kérek tanácsokat véleményeket?
2014. máj. 25. 00:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%
Na jo ejt! Ebbol eleg mire vegig.olvastam eleg.volt :-D
2014. máj. 25. 04:09
 12/18 anonim ***** válasza:
76%

Nekem sem kellene egy olyan pali, aki képtelen vesszővel tagolni a mondatait.

Egyébként kamu.

2014. máj. 25. 06:29
 13/18 gömbicica ***** válasza:
55%

A történet lehet igaz, lehet kitalált is.

ha netán kamu, akkor arra azért jó, hogy elgondolkodtassa az embereket az élet mibenlétéről.

hogy az életünk nem futás, nem pénzhajhászás, hanem valami teljesen más.

ha az élet csak héztköznapok láncolalta, és csak gyüjtjük magunk alá pénzben megvehető dolgokat, akkor ott felfogásbeli problémák is vannak(

az irást annyiból tartanám kamunak esetlegesen, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy egy 55 éves férfi ember igy fogalmaz.

valójában mindegy is.

ha igaz, majd beadja a feleség a válópert, és mint irtad, mindenetek megvan, majd jó részt kiszakitva a vagyonból elváltok.

dobálozni elmult dolgokkal már nincs értelme. ha eltoltad, eltoltad. egy pofozkodó nő után ne sirj. ha hibáztál, max. bocsánatot kérhetsz. ennyi

öngyilkosnak lenni hülyeség (bár aki azt mondja, hogy még nem volt olyan lethelyzetben, mikor eszébe jutott volna, az hazudik)

nyiss egy uj lapot az életedben -nem Te leszel az első ember akielvált lesz.

sok siekert az elkövetkezendő uj életedhez.

Ha kamu volt az irás, akkor mindenki vonja le belőle a következtetést. Érdemes.

2014. máj. 25. 06:37
 14/18 anonim ***** válasza:
32%

Fogadd el, hogy hibaztatok! "Nem lehet boldogsagot venni.."!

Nagyon sokan hasonloan rohannak az eletben, a penz, a luxus utan, s kozben megfeledkeznek egy dologrol, az pedig a szeretet, az igazi erzelmek stb.

2014. máj. 25. 08:18
 15/18 anonim ***** válasza:
58%

Szépen, saját szavaiddal részletesen írd le egy fegyvertartási engedély megszerzésének a feltételét Magyarországon, és azt, hogy a fegyvertartókra milyen szabály vonatkozik.

Itt bukik a történet, elmondanám.

Ha gazdag vagy, gondolom sok az ellenőrzés. Ha sok az ellenőrzés, nem tartanál illegális fegyvert. Fegyvertartási engedélyt Magyarországon hidd el nagyon nem osztogatnak.

2014. máj. 25. 09:18
 16/18 anonim ***** válasza:
84%

Az apró részletekre is kellene figyelned, ha leírsz egy kitalált történetet:

"20 éve élek együtt a feleségemmel"

"a gyerekek 21 és"

Másrészt egy ügyvéd nem ír ilyen pocsék helyesírással.

2014. máj. 25. 09:23
 17/18 anonim ***** válasza:

kérdező már megint kezded a kamu kérdéseket?

felismerlek, a mondatszerkesztésedről, és a fogalmazási módszeredről!

Neked ebből áll a napod, hogy ide ontsd a kamu kérdéseidet?

2014. máj. 25. 09:28
 18/18 anonim válasza:
100%
En ezt a tortenetet lattam mar egy filmbe. Csak nem jut eszembe a cime. Toltotte a fegyvert, megakart halni, aztan belepett egy csaladtagja es mondta ne
2014. máj. 31. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!