Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éve élek együtt a feleségemmel. Most összedölt az életem bejelentette hogy elmegy. Mai napig szerelmes vagyok belé, csak vele tudok lélegzetet venni.2 éve elment egy magyar fuvarozó társasághoz és itt kezdődött el . Most mit tegyek?
Nekem sem kellene egy olyan pali, aki képtelen vesszővel tagolni a mondatait.
Egyébként kamu.
A történet lehet igaz, lehet kitalált is.
ha netán kamu, akkor arra azért jó, hogy elgondolkodtassa az embereket az élet mibenlétéről.
hogy az életünk nem futás, nem pénzhajhászás, hanem valami teljesen más.
ha az élet csak héztköznapok láncolalta, és csak gyüjtjük magunk alá pénzben megvehető dolgokat, akkor ott felfogásbeli problémák is vannak(
az irást annyiból tartanám kamunak esetlegesen, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy egy 55 éves férfi ember igy fogalmaz.
valójában mindegy is.
ha igaz, majd beadja a feleség a válópert, és mint irtad, mindenetek megvan, majd jó részt kiszakitva a vagyonból elváltok.
dobálozni elmult dolgokkal már nincs értelme. ha eltoltad, eltoltad. egy pofozkodó nő után ne sirj. ha hibáztál, max. bocsánatot kérhetsz. ennyi
öngyilkosnak lenni hülyeség (bár aki azt mondja, hogy még nem volt olyan lethelyzetben, mikor eszébe jutott volna, az hazudik)
nyiss egy uj lapot az életedben -nem Te leszel az első ember akielvált lesz.
sok siekert az elkövetkezendő uj életedhez.
Ha kamu volt az irás, akkor mindenki vonja le belőle a következtetést. Érdemes.
Fogadd el, hogy hibaztatok! "Nem lehet boldogsagot venni.."!
Nagyon sokan hasonloan rohannak az eletben, a penz, a luxus utan, s kozben megfeledkeznek egy dologrol, az pedig a szeretet, az igazi erzelmek stb.
Szépen, saját szavaiddal részletesen írd le egy fegyvertartási engedély megszerzésének a feltételét Magyarországon, és azt, hogy a fegyvertartókra milyen szabály vonatkozik.
Itt bukik a történet, elmondanám.
Ha gazdag vagy, gondolom sok az ellenőrzés. Ha sok az ellenőrzés, nem tartanál illegális fegyvert. Fegyvertartási engedélyt Magyarországon hidd el nagyon nem osztogatnak.
Az apró részletekre is kellene figyelned, ha leírsz egy kitalált történetet:
"20 éve élek együtt a feleségemmel"
"a gyerekek 21 és"
Másrészt egy ügyvéd nem ír ilyen pocsék helyesírással.
kérdező már megint kezded a kamu kérdéseket?
felismerlek, a mondatszerkesztésedről, és a fogalmazási módszeredről!
Neked ebből áll a napod, hogy ide ontsd a kamu kérdéseidet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!