Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogi úton eltilthatom a lányomtol a mostohaanyját?
egyetértek az előttem szólükkal. Kicsit bővebben leírnád, hogy mi a gond vele? mert ha nincs semmi nyomós érved, akkor esélytelen. Mivel volt párodnak, azaz az apukának megítéltek láthatást és ő élni is szeretne vele, így esélytelen, hogy az új felesége nem menjen a gyerek közelébe. Ennyi erővel ha nem szimpi neked pl. a volt férjed egyim haverja, akkor oda se menjenek a kislányhoz látogatóba? De mint írtam nyitott vagyok arra, hogy leírd mi a bajod az új feleséggel.
2014. máj. 22. 18:23
12/33 A kérdező kommentje:
és ha elérném valahogy,hogy csak a jelenlétemben láthassa ot? Akkor ha találkoznámk nyilvános helyen ,elkuldhetném az feleségét? A lányomat rá tudnám venni,hogy mondja az a pszichologusnak,hogy csak a jelenlétemben szeretne találkozni az apjával.
Hogy a mostoha nem tetszik neked,az egy dolog.De miért tiltod a féltestvérétől is?A 2gyerek igazán nem tehet róla ilyen a helyzet.Békélj meg a gondolattal előbb utóbb kiváncsiak lesznek egymásra.Akár a tudtoddal akár a tudtod nélkül.
2014. máj. 22. 18:28
14/33 A kérdező kommentje:
Az a bajom,hogy miután elváltunk o elég hamar felbukkant. Ha nem jott volna olyan hamar a képbe,akkor talán még elértem volna,hogy kibékulunk.Abba bíztam nem fogafja el a lányunkat és lelép.
Ahhoz jogod van, hogy pl. megnézd, milyen körülmények közé viszi el az apuka a gyereketeket egy apukás hétvégén, vagy rákérdezz, hogy milyen a mostoha anyuka (tehát nem-e gyerek gyűlölő vagy pedofil, stb.)
vagy hogy szeretnél vele személyesen találkozni, beszélni, de nem mondhatod, hogy X-el vagy Y-al ne találkozzon, mert akkor fordítva is elvárhatná az apuka a maradék 12 napon.
2014. máj. 22. 18:32
:))))Elváltatok,neked nem tök mindegy utána össze jöttek:kapálóztál volna a válás alatt.Mit gondoltál majd a párod kaparja a falat mert vége?Neked kell pszichológus.És bele akarod keverni a lányodat a te csatádba.ne lepődj meg majd ha az apjával akar majd élni.Most kicsi de nem hülye
2014. máj. 22. 18:33
Gusztustalan,hogy rá akarod venni a lányod arra,hogy hazudjon az orvosnak...Szerintem csak te erőlteted rá azt is,hogy utálja az ex feleségét.Ásd el magad jó mélyre...
2014. máj. 22. 18:36
"Az a bajom,hogy miután elváltunk o elég hamar felbukkant."
De hát ilyen nincs. Ha elváltatok akkor elváltatok. Ha 1 nap után bukkant fel, vagy 10 év múlva az már mindegy. Ha el tudnád tiltani a mostoha anyukát a lányodtól azzal mit érnél el? Max. nem szombat reggeltől vasárnap estig tartana az apukás hétvége, hanem 1-2 órán át, amikor is CSAK az apukával találkozna a lányod.
2014. máj. 22. 18:36
Mond hogy sminkelsz tükör nélkül? Mert én ilyen jellemmel tuti nem tudnék belenézni... gáz vagy.
2014. máj. 22. 18:39
Kérdező vagy szégyenkezve kullogj el az oldalról, vagy sürgősen fordulj orvoshoz.
2014. máj. 22. 18:40
Kapcsolódó kérdések: