Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek kilépni ebből a házasságból?
30-as éveim végén járok, két kis gyermekkel. Lassan 10 éve együtt a férjemme. Jó anyagi körülmények között, a kocsi az enyém, a lakásunk is 80%-ban. Jól keresek, a családi hátterem is jó, biztos.
A gond az, hogy a férjem évek óta azzal szórakozik, hogy más nőkkel flörtöl, szexuális témákról chatel a neten. Volt, hogy akkor bukott le, mikor már randit beszéltek meg, de olyanról is tudok, amikor egy volt (20 éve) osztálytársnőjét ment bikiniben, meg fehérneműben fotózni a hátam mögött, mert a nő a külföldi barátjának akart küldeni képeket. A férjem egyébként nem fotós. Elvileg csak virtuálisan élte meg a dolgokat, ezt a fotózást leszámítva, de nem tenném érte tűzbe a kezem. 4-5-ször lebukott már. Mindig megpróbáltam vele megbeszélni, hogy miért csinálja, de normális választ sosem kaptam,ccsak annyit, hogy vele van a baj és szeret. Csak a gyerekek miatt kapott újabb esélyeket. Egyébként odaadó férj és jó apa. Én viszont lassan teljesen elvesztettem a bizalmamat felé és már csak mint a gyerekeink apját szeretem. Sokat küzdöttem érte, hogy működjön a házasságunk, de úgy érzem, ha vele maradok, sosem leszek boldog. Mégsem merek felrúgni mindent. Magam sem értem, hogy miért, az élet más területein nagyon is határozott vagyok, itt mégsem. Tudom, mi lenne a jó, meglépni mégsem merem. Félek, gyermekeim ártanék egy válással és szégyellem a családom előtt, amit a férjem más nőkkel művel.
Még többet dolgozni a kapcsolaton? Nyitott házasság??
Na én most hagytam el ezt a bolygót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!