Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet egy férfi, ha az ex-neje válás után nem engedi, hogy rendszeresen láthassa a gyerekét/gyerekeket?
Azt egy szóval sem mondtam, hogy róla van szó. Én egy általános és nagyon gyakori problémáról beszéltem, ami sok férfit érint.
Csak a butább, vagy az érdekből tettetett nők hihetik azt, hogy ezek csak egyedi jelenségek.
6-os: Ez nem igaz. Ahogy más is mondta a bíróság elfogultan nőpárti. A legtöbb családjogi bíró ugyanis nő, és ezt a férfiak zöme már a válópernél is megtapasztalhatta. Arról már nem is beszélve - és ez súlyosabb gond - hogy vesztett per esetén a férfinak kell fizetnie a perköltséget.
Újabb kiadások a tartásdíj mellé, ha nem lenne elég, hogy egyébként sem láthatja a gyereket + ugye a sárga csekkek.
A férfiakat nem az tartja vissza, hogy hagyják magukat, hanem a sorozatos megalázottság+ az a nyilvánvaló tény, hogy ha nagyon küzd a gyerekért, akkor az anya mindent megtesz, hogy ellene nevelje. Ezért a legtöbb férfi csak nyeli port és az alkoholt (mert s vigasza nincs), és reménykedik abban, hogy egy napon a gyerek tényleg meg akarja őt ismerni. Addig viszont robotolnia és güriznie kell. És ezek sajnos nem egyedi esetek, hanem nagyon gyakoriak. Újabb probléma, ha már a gyereknek van mostohaapja, mert akkor az is rátesz egy lapáttal.
Ezért kérdeztem, hogy ilyen jogi eszközökhöz lehet fordulni, amelyek beválnak, és mások is sikereket értek már el.
15-ös: Akkor te vagy gazdagabb vagy a nejednél, vagy nő vagy és hazudsz.
16-os: Mi van???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!