Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éves lányom nálam van elhelyezve, apuka 2hetente látja, plusz szünetek fele. Páromnak zöldkártyája van usa-ba, vannak lehetőségek a kijutásra apuka beleegyezése nélkül?
A legnagyobb laikus a kérdésben te magad vagy kérdező!
Ha nem így lenne, tudnád, hogy a válaszolók többsége pontos választ adott.
Én is remélem kudarcot vallasz, te makulátlan anyuka!
Utolso! Tisztában vagy vele, hogy milyen feltetelei vannak a kizárólagos felugyeleti jognak? Minimum bántalmazni kellene apukanak a gyereket, de meg akkor se biztos, hogy megkapnák. Nálunk pl apuka életében egyszer, a születésekor találkozott a gyerekkel, aki 6 éves volt, amikor iskolai beiratkozas miatt muszáj volt hivatalosan is el helyeztetni a gyereket. Akkor kertem, hogy en legyek a kizárólagos gondviselo. Tudod, hogy miért kaptam meg? Mert apuka irasban beleegyezett.
A kérdezőnek se oka, se joga nincs ehhez. Nem támogatom, amikor az egyik szulo direkt keresztbe tesz a másiknak - pl nem engedi a gyereket kulfoldre utazni- de azt se, amikor félre akarjak söpörni a másikat, csak azert, mert neki ugy jobb lenne....
Hiaba nem makulatlan, a gyerekkel torodik. Forditott esetben mit tennel? Apukanal lenne elhelyezve, te latogatod, es kozolne, hogy elviszi az usa-ba.
Nem, ez nem igy mukodik.
Szakemberhez fordulok aki eddig sikerrel járt ilyen ügyekben
Köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!