Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi történik, ha külföldre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik, ha külföldre költözöm miközben válok?

Figyelt kérdés

Magát a válást már kimondták, de a vagyonmegosztás miatt évek óta tart a per, megegyezés nem lesz, gyerek nincsen. Én, mint alperes elköltözöm elég messzire (nem EU). Elegem van már, nem halad az ügy, nincs mire várnom. Hogy megy tovább a per, ha elköltözöm és nem mondom meg, hogy hova, mert a felperes még külföldön is zaklatna sajnos és a biztonságom érdekében jobb, ha jó messzire elköltözöm egy életre és soha többet nem jövök ide.

Hova küldi a bíróság a leveleket, ha nem tudják a címemet és az ügyvédemnek felmondok? Nyugodtan csináljanak amit akarnak, felperesé minden, kikészültem.

Olyan messze leszek, hogy azt se tudják hol keressenek. Mi van ilyenkor? Csak hogy tisztázzam, a felperes tartozik nekem, én viszont feladom, nem érdekel!

Milyen jogi szankciókkal számoljak? Kőröztethetnek azért, mert nem jelenek meg a tárgyalásokon? Mire számítsak? Tisztában vagyok vele, hogy nem a legszebb megoldás ez, de ilyen idegi állapotban inkább vállalom, hogy elbukok mindent és azt is, hogy megbüntet a bíróság, mert nem jelenek meg, de már most sincs semmim, nincs min behajtani, mert nincstelen lettem a válóper miatt.

Külföldön kaptam egy lehetőséget és új életet kezdenék! Segítsetek!

2014. máj. 6. 18:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az lehet, de ez nem ilyen egyszerű. Magyar állampolgár vagy, időnként haza kell járnod, nem lehet felszámolni mindent, még ha szeretnéd is.

És örülj hogy csak ennyi. Engem börtönbe akart juttatni, hogy megszerezze a házam. Kitalált dolgok miatt jelentett fel, és a büntetőügyben nem tehettem meg, hogy nem megyek el a bíróságra. Szóval ha szivatni akar, akkor tud, és nem tudsz kibújni, mert akkor lehetőséged sem lesz bebizonyítani az igazad és leültetnek ártatlanul. Te még nem tudod, hogy mire képesek a nők, ha úgy igazán elgurul a gyógyszerük.

2014. máj. 7. 16:29
 12/13 A kérdező kommentje:

Ez egy valóper, nem büntető. Miért kéne hazajárnom? Kifizeti valaki a repjegyemet, szállást és minden más költségemet? Nem hiszem. Ezzel meg is van oldva. Ha egy válóper miatt ahol alperres vagyok, ilyen komoly szankciókra számíthatok, akkor tényleg jobban járok, ha addig el nem hagyom az új hazámat, amig ottani állampolgár nem leszek, utána meg lemondok a magyarról.

Egyébként kíváncsi lennék, hogy mi miatt kéne hazajönnöm.

Újra, mert úgy látszik nem olvastad a kérdést: alperes vagyok, nem követtem el senki ellen senkit, csak nem szál le rólam a felperes, mert ki akar idegelni. Elköltözöm, ezt be is jelentem, de a saját védelmem érdekében nem mondom meg, hogy hova. Ügyvédemnek már felmondtam, jogi képviselőm nincs. Majd csak lezárják valahogy nékülem ezt a fene bonyolult valópert...

2014. máj. 7. 16:44
 13/13 anonim ***** válasza:

- OFF -

Hehe, meg se lepődök már azon, hogy itt se bírtak szöveget értelmezni, legalábbis ami az utolsó hozzászóló válaszát illeti. :D

2014. máj. 7. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!