Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kinel lesz a gyerek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinel lesz a gyerek?

Figyelt kérdés
Friss kapcsolatomba becsuszott a legelso egyuttletnel a baba! nagyon jol elvoltunk orultunk neki ! eldontottuk hogy megtartjuk es elunk ugy mint egy csalad ! volt egy apro veszekedesunk ami nem lett volna baj csak az edesanyja beleszolt es azonnal elkezdte a fenyegetozest , h elveszi a gyereket ha mrgszulom!az edes anyuka a kedves anyos addig rosszindulatoskodott meg a fiu is meggondolta megat! 3 lehetoseget tart fel vetessem el, kirugdossa belolem vagy ha megszulom akkor elveszik mert van penzuk! en 3 tesoimmal es anyukammal lakok egy 4 szobas panal lakasba ahol van egy kutya is! a parom es anyosom velemenye szerint putri ! sajnalom hogy nem elek kacsalabon forgo villaba mint ok! mukormoskent dolgozom , van bejelentett munkam, van etel az asztalon ! mindene meglesz a babanak( mert meg csak most lestek 3 honapos) a nevemen lesz a gyerek ! mindtam neki h irjon egy lemondo nyilatkozatot es nincs szuksegem a gyerektartasra! de mondta h nem mert el fogja venni! orvosilag nem is lehetett volna gyerekem kesz csoda hogy terhes lettem! nem akartam elveteti!mennyi esellye van apukanak vagyis anyosnak arra hogy a putris korulmenyek miatt elvegyek tolem??

2014. máj. 1. 07:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
eloszor is nagyon szepen koszonom a valaszokat ! nyugtato jelleguek! a masik meg : tegnap rairtam apukara , hogy nem szeretnem hogy a gyerek ebbe nojjon fol! nem akarok rosszba lenni , nem szeretnek kopkodni egymasra a gyerek nem ezt erdemli! semmi valasz nem volt! az anyjaval beszelt mert foglalt volt utanna! kar az ilyennel gorcsolni az a baj hogy o nagyobb gyerek mint akit a szivem alatt hordok! napij ota sirok mert en nem igy szerettem volna! felek h evvel mar elrintottam a jo anyai szerepet! hivjam fol at anyost h engedje h beszeljek a ffiaval? vagy mit tegyek?
2014. máj. 4. 07:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Semmit ne lepj kapcsolatba veluk

Majd beken hagynak es megunjak ugy legalabb nyugidt tergesseged lesz.

Raersz a szules utan ujra idegeskedni.

2014. máj. 4. 08:49
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

Egy gyereknek, főleg egy újszülöttnek az anyjánál a helye. Ez mindig az alap, ettől eltérően csak akkor dönt másként a bíróság ha az anyánál veszélybe lenne a gyerek normális fejlődése vagy az élete. Szóval megnyugodhatsz, biztos hogy nem tudják elvenni a gyereket.

A szóban forgó férfi pedig tényleg gyerek még, hisz az anyukája irányítja. Szerintem ne puncsolj neki, tájékoztasd mindenről ami a gyerekkel kapcsolatos, aztán majd keres téged ha akar.

A gyerektartásról azonban ne mondj le, mert az nem neked jár, hanem a gyerekednek. Felelős anyaként szépen fogadd el ami törvényileg jár a gyerekednek.

2014. máj. 4. 13:51
 14/15 anonim ***** válasza:

"Egy gyereknek, főleg egy újszülöttnek az anyjánál a helye. Ez mindig az alap, ettől eltérően csak akkor dönt másként a bíróság ha az anyánál veszélybe lenne a gyerek normális fejlődése vagy az élete. Szóval megnyugodhatsz, biztos hogy nem tudják elvenni a gyereket. "

Ez egy nagy marhaság, tipikus semmi alapja de minden kérdésnél le kell írni. Fogjuk már fel, hogy apának is ítélhetik a gyereket anélkül, hogy az anyánál veszélybe lenne.

2014. máj. 4. 13:54
 15/15 anonim ***** válasza:
A gyereknek harmónikus szülői kapcsolat kell. Hogy is ítélhetnék akkor az apának, ha már születése előtt sem törődik az anyával, mármint lelkileg. Próbálj nyugodt maradni, szüld meg a babát, aztán lehet apasági keresetet indítani, mert ennek a gyereknek azért van apja. ne csinálj megrendezett szituációkat, de minden apai megnyilvánulásról legyen tanúd. Én írnék neki egy ajánlott tértivevényes levelet, ahol leírnám a babával kapcsolatos gondolatomat, azt, hogy nem érted mi változott, hiszen megbeszéltétek stb. Nem írnám bele pl., hogy lehet hogy sohasem lesz gyerekem, de beleírnám, hogy nem tudnám a magzatot megfosztani az élettől, az apa "meggondolása" miatt. A levél csak az apáról szóljon, ne az anyósodról. Ha erre sem reagál add fel a további keresést. Örülj a babának.
2014. máj. 7. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!