Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal öt éve élünk együtt, van egy két éves kislányunk! Nagyon csúnyán beszél, viselkedik velem, teljesen ok nélkül! El akarok menni a gyerekkel, de ha ez felmerül, fenyegetőzik! Félek tőle! Mi tehetnék?
Mindenesetre rendezd az fizud és a számlád és húzás onnan.
Engem fenyegetett, később ütött meg egy férfi. Igaz gyerek nélkül voltunk. De közös munkánk során nagyon nem kaptam meg a fizumat, ő költött hatalmas tételeket, nekem épp jutott valamennyi. Miután megütött, hagytam a fenébe a pénzt, dugja fel magának. Az én egészségem és életem annyit nem ér.
Gondolkodás nélkül fogtam magam és vissza költöztem anyuékhoz. Ilyenkor nem szabad azon téblábolni, maradjunk, vagy sem! Menni kell!
Mi is át éltük már ezt anyummal apa ugyan ilyen agresszív volt és lehet h még mai napig is az legjobb dolog amit tenni tudsz az az hogy fogod a gyerkőcöt és leléptek ...
Tipp: ha netán talán rájönne hogy hol vagytok és rápróbál beszélni arra hogy megváltozott ne higgy neki mert ez a mondás nagyon igaz:kutyából nem lesz szalonna.....
Kedves 20-as!
"Nekem azért feltűnt,hogy nem éred fel ésszel,hogy ha a férjed eszik,akkor természetes igény,hogy a gyerek ne üljön olyankor az ölébe."
nekem amikor kicsi voltam apám mindig megengedte hogy az ölébe üljek ha eszik sőt akkor még adott is nekem szivesen enni !! szóval logikus ha a gyerek odamegy akkor megengedi nem? netudom a te apud nem engedte meg vagy mi van? szerintem logikus na mind1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!