Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kitehet az utcára az élettársa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitehet az utcára az élettársam ebben az esetben is?

Figyelt kérdés
5 éve költöztem a lakásába, kiskorú lányommal. Mindketten be vagyunk jelentve, állandó lakcímmel. A lakás fele az övé, fele a 3 kiskorú gyermekének tulajdona, akik után az élettársam által írt papír alapján a pótszabadságokat is én veszem fel, munkajogi ügyvéd által ellenőrzött papíron. A gyerekei anyja meghalt. Most éppen annyira rossz a viszonyunk, hogy ki akar költöztetni, mert sokat kiabálok, hozzáteszem, a sok gyerek miatt, mert nem úgy áll a dolgokhoz ahogy kéne. Azt mondta, zárat cserél , és kirak, nem enged be. Többször megfenyegetett, hogy beveri az arcomat, néhányszor meg is ütött, a kollégáim látják a nyomait. Valóban kirakhat az utcára?
2014. ápr. 27. 08:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"a jövedelme az államtól nagyobb, mint az enyém, pedig nem keresek rosszul."

Az hogy?

2014. ápr. 27. 10:13
 12/18 A kérdező kommentje:
3 kiskorú félárva...,özvegyi nyugdíj,főállású anya, családi pótlék... soroljam még? Hirtelen ez jut eszembe.
2014. ápr. 27. 10:16
 13/18 anonim ***** válasza:

Ilyen ember mellett te maradnál a lakásban?!

Nincs semmilyen hely,ahova költözhetnél?

2014. ápr. 27. 10:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező saját bevallásod szerint Te hisztizel, orditozol, a párod ver, miért akarsz ott maradni? Talán nincs hova menned?
2014. ápr. 27. 11:05
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem tudok mit tenni jelen pillanatban. A lányom jó helyen lenne az apjánál, ezzel nincs gond, de én nem tudom kivenni a pénzem abból, amibe beletettem vele közösen, mert mindig azt mondja, fizessen én ki őt, és menjek a p..ba. Kihasználja, hogy övé a lakás, és ha bármi vita adódik, csak a gyerekek miatt mindig, akkor az a vége, hogy takarodjak el, ha nem tetszik. A kollégáim is azt mondják, egyem meg amit főztem.... igaz. Csak az a baj, én ezt az embert szerettem, szerelemből költöztem hozzá. Ellátom a gyerekeit, mosok, főzök, takarítok rájuk, dolgozom napi 8 órát, fizetem a hiteles kocsim. Ezek az ő szemében nem feladatok, semmibe veszi őket. El vagyok keseredve, és persze, hogy ordítok!!!
2014. ápr. 27. 11:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Ezt valóban magadnak köszönheted...
2014. ápr. 27. 13:24
 17/18 anonim ***** válasza:

"Ellátom a gyerekeit, mosok, főzök, takarítok rájuk, dolgozom napi 8 órát, fizetem a hiteles kocsim. Ezek az ő szemében nem feladatok, semmibe veszi őket. "

Akkor mi a tökömért csinálod?

Tudod: "Vadász, vadász..."

2014. ápr. 27. 13:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen, kitehet. Semmi közöd a lakáshoz.

Állandó lakcím már nincs is. Lakó és tartózkodási hely van.

A lakóhelyként való bejelentkezés semmilyen jogot nem ad az ingatlanra neked.

Az szintén semmit nem jelent, hogy milyen szabadságot veszel ki.

Amúgy minek akarsz egy olyan pasi mellett élni, aki megver?

2014. ápr. 28. 03:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!