Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem úgy lenne "helyes", hogy győzködés helyett elhagy?
Csak most tudatosult a páromban, hogy nem szeretnék gyereket. Ő pedig nagyon szeretne.
Csak azért, hogy ne hagyjon el, nem fogok gyereket szülni.
Felvetettem a szakítást, mint opciót. Most győzködni próbál... Miért nem hagy el, és keres olyat aki majd szül neki egy gyönyörű gyermeket?
A 20-as kérdezönek: sorry, nem értem a kérdésedet. Feltennéd, bövebben, érthetöbben?
Üdvözlettel: a 19-es vàlaszado.
Hát a válaszaitokból kiindulva, ti inkább ne szaporodjatok!
Kérdező, szeret téged és még bízik, hogy megváltozik a véleményed. De ugyebár nem fog, szakítsatok.
A 20/22-es kérdezönek:
sorry, még most sem értem teljesen kérdésedet. Egyébként nem tartom magamnak ``agytröszt``-nek, és a férjem kedvéért 2'000 km-re élek a szülöhazàmtol. Én ezt szerelemnek nevezném. A kérdezö helyébe nem tudom magamat jol beleképzelni, mert nàlunk magàtol értetödö volt, hogy gyerekünk (gyerekeink) lesznek. Ha a férjem a hàzassàgkötés utàn jelentette volna be, hogy nem akarna gyereket, akkor az elég nagy sokk lett volna a szàmomra, és nem tudom, hogy hogyan döntöttem volna. Jomagam egy többgyerekes (3) csalàdbol szàrmazom. Még valami: szerintem egy jo hàzassàghoz szerintem nemcsak egy jo pasi, hanem egy jo nö is szükséges... Mint én példàul.
Üdvözlettel: a 19,21-es vàlaszado.
Azt nem értem, ha ennyire fontos dologba nem egyeztek, miért házasodtatok össze? Ezt a "szuper opcíót" miért nem az esküvő előtt mondtad neki?
Nem kell miatta szülnöd, hanem hozzá sem kellett volna menned, nem most, x év kapcsolat után gondolkodoi ezen.
Szerintem azért nem hagy el, mert már ismer.
Mármint ha most elhagy, mennyi idő, míg talál egy másik nőt, és mennyi idő, míg eljutnak oda, hogy szóba jön a gyerek?
Ez a legkényelmesebb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!