Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes?
Mi vaaan? A volt párodtól mit akarsz? Ezt gondold át. Mert ő nem akar tőled normális kapcsolatot, ezt írtad.
Szerintem próbálkozzál a másik férfival, de mivel van közös gyerek, az exszel soha nem fog megszűnni a kapcsolatod.
Mondhatni, majdnem hasonló helyzetben voltam. Én úgy vagyok vele, hogy gyerekneveléshez kell egy olyan környezet, ami biztonságérzetet nyújt neki. Ergo, normális család vegye körül. És én ezt úgy tudtam megvalósítani, ha én is egy olyan stabil kapcsolatban élek, amiben kölcsönös a szerelem, szeretet és bizalom. Ezt pedig nem a gyerekem apjától kaptam meg.
Bár ő nem látogatta a gyereket sűrűn, a mai napig se, de beadtam a keresetet. Első sorban azért, hogy hivatalosan is nálam legyen elhelyezve. Ettől még nem vettem el a vér szerinti apjától.
Mérlegelj magadban mindent, akár írd fel egy papírra a negatív és pozitív vonzatait annak, ha új kapcsolatba vágnál. Minden esetre remélem azt tudod, hogy ha már most úgy áll a helyzet, hogy apuka nem változtatna semmit, és te ennek ellenére vele maradsz, a gyereket se lehet átverni egy "álkapcsolattal". Másrészt azt is megértem, hogy nem lehet gyerekkel egyik férfitól a másikig rohangálni. Nehéz döntés, az biztos.
Vagy mi lenne, ha egy ideig egyedül lennél? Lehet az többet segítene.
Nehéz ügy... láttam ilyen szituációt, leírom, hátha segít...
Szóval közös gyereke volt a párnak, nem éltek együtt, de azért mindig volt köztük "valami"... a pasi viszont nem volt hajlandó felvállalni a családot...
Aztán lett egy új kapcsolata (a pasinak!), akivel viszont hajlandó volt felvállalni, lett családjuk, közös gyerekük. A nő csak akkor tudta elengedni, és új kapcsolatot kezdeni. Elég fura még most is helyzet, kívülről nézve, és hát nem jó ez így... Lehet, hogy együtt se lett volna jó nekik...
Nem tudom, mi a megoldás, de ti egyértelműen nem tudtok elszakadni egymástól, és szerintem ez akkor se menne, ha lenne új kapcsolatotok... az se jó senkinek!
Hátha valaki még erre téved és olvassa...
Az akkori párommal végleg szétmentünk, lett új családja ahol (kivülröl nézve) mintaapaként viselkedik.
Lett új párom, biztos és jó kapcsolatban élünk, szereti a fiamat és már egy közös gyermekünk is van.
DE ha újrakezdhetném hamarabb lépnék, mert a nagyobbik fiamat megviselte a dolog és hiába van most "biztos családunk" sokszor megkérdezi hogy a mostani párom is el fog e egyszer menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!