Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 pici gyerekkel maradok egyedül, szerintetek van igazság?
az lenne a kérdésem, hogyha elválunk, és a férjem nem akar vagy nem annyi gyerektartást fizetni, amennyi elég lenne a 3 pici neveléséhez, akkor mit tudok tenni?
bejelentett állása tavaly nyár óta nincs, üzletrésze van egy még be nem indult vállalkozásba, ahol nem akar alkalmazott lenni, tb -je sincs vagy max. minimálbéren jelenti majd be magát.
én anno feladtam a karrieremet, állásomat, közösen vállaltunk gyerekeket, ő ugyanúgy akarta, mint én. cégemet felszámolták, segítségem nincs, munkát nem tudom, hogy milyet és 3 gyerekkel hogy találnék. amikor vállaltuk a gyerekeket, benne volt, hogy én csak részmunkaidőben tudok majd dolgozni.
most pedig itt vagyok, hogy nem tudom a hogyantovábbot....
béreljük a lakást, de ha hiteles lenne, az sem lenne jobb.
segítség semmilyen nincs, még bő fél évig max gyedet kapok, utána viszont 100 e ft-tal kevesebb lesz havonta.
mit tennétek a helyemben?
segélyek kilőve, minimálisat adnak (pár ezer ft)
kedves utolsó. te hogy oldottad meg? hogy nem haltok éhen, hogy kaptál munkát? segítenél?
ja, ha meghalna, akkor örökölnének a gyerekek jópár milliót
Ajánld fel a közös gyerekfelügyeletet az apának.
Élet meg nem igazságos senkivel, kár ezen kattogni.
23:05-ös
Szerencsére nem a munkahelyemre alapozok (arra valóban nem lehet) de van ingatlanom,és néhány millám a bankban.Ez már azért valamelyest jó alap,és még így sem vállalok többet,mert ha elvesztem az állásom,akkor a tartalékhoz kell nyúlni,és ki tudja mi lesz.Egyszerűen még így sem érzem magam bebiztosítva,nemhogy a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!