Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülbelül mennyibe kerül egy válóper, ha vagyonmegosztást is akarok! Manapság mennyibe van egy vállás?
Figyelt kérdés
Kérem aki mostanában vált segítsen nekem. Tudni szeretném mennyibe kerül egy válás, és ha vagyon megosztást szeretnék az milyen és mennyi költséggel jár?2009. dec. 21. 11:23
1/4 anonim válasza:
Elvileg egy tizes az illetéke a válóper beadásának. Ezen kívül nem igazán van költség, ami kötelező. Viszont ehhez hozzájön az ügyvédi költség is, ami teljesen egyedi. A vagyonmegosztás pedig attól függ, hogy közös megegyezéssel megy-e. Ha igen, akkor a tárgyalásra már úgy mentek, hogy leírtok mindent az utolsó bögréig, hogy melyik kihez kerül. Leírjátok, hogy a bankszámlán ennyi, készpénzben, ebben abban ennyi, és felezitek. Ha ingatlan van, azt csak úgy tudjátok felezni, ha eladjátok, vagy ha a egyikőtök kifizeti a másikat.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Én a helyedben megegyeznék otthon a férjemmel/feleségemmel a járulékos kérdésekben. Kinek mi mennyi a házból/lakásból/autóból, az összes cuccot osszátok el, de mindent!
Egyezzetek meg a gyerekről ha van. Kinél marad, láthatás, tartásdíj.
Na ha ez mind megvan akkor menjetek szépen bíróságra 2 ügyvéddel és akkor 1 tárgyalással túl vagytok, nem húzzátok hónapokig (évekig?). Így az ügyvédnek sem kell sokat fizetned.
3/4 anonim válasza:
szia.12000Ft illeték.Plusz ügyvédi díj.Ha ingatlan van ami közös,akkor annak kb a 6%-át is elkérheti a bíróság ha perre viszitek.jobb megegyezni.
4/4 anonim válasza:
Én úgy tudom a hírekből,hogy januártól az illeték 30 ezer, plusz perköltség ha nincs megegyezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!