Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok javasolni egy jó párterapeutát?
A feleségemmel egy ideje sajnos eléggé megromlott a viszonyunk, mind érzelmileg, mind fizikailag eltávolodtunk egymástól. Pillanatnyilag eddigi életünk legmélyebb krízisét éljük át, maradjunk-e együtt vagy sem. A döntést hihetetlenül megnehezíti lassan kétéves kisfiunk, akit mindketten rajongásig imádunk és semmi esetre sem szeretnénk ekkora törést az életébe.
Szeretnénk mindketten mindent megtenni, a "falig" elmenni a megoldásért, ezért nem nagyon látunk más lehetőséget, mint egy szakember segítségét. A hasznos tippeket megköszönöm, a kioktatással és a sajnálkozással viszont nem megyek sokra, ezeket mellőzzétek, ha lehet. Köszönöm. F/35
Én abszolút nem vagyok vallásos, istenhívő, stb. de néha egész szépen beszélnek lelkészek, papok családi kötelékről.
Néha hétvégén TV-ben belehallgatunk relaxációból.
Ami kiváltotta nálam ezt a fajta érdeklődést az, hogy nagyapám temetésén (már ő sem volt vallásos) egy idős derék magyar embernek kinéző református pap olyan szép, szinte teljesen vallásmentes, megindító beszédet mondod, hogy közben elérzékenyültem, pedig eléggé racionális műszaki ember vagyok. És ami érdekes a végén megnyugvás fogott el.
Ez volt a különleges élmény, ami miatt utána beszéltem is vele pár szót. Az öreg nem is volt annyira szerény, mondta hogy szerinte is jobban értenek az emberi lélek ápolásához mint a pszichiáterek, pszichológusok, mert a közösségük öröménél (esküvő, keresztelő), bánatánál (temetés) egyaránt jelen vannak.
Major Klára Budapesten 06-30-302-48-03
A könyvek is tényleg sokat segíthetnek! Nekünk legtöbbet Gary Chapman könyvei segítettek, főleg az Egymásra hangolva c.
Sok sikert, remélem, megoldjátok! :)
Nem tudom melyik városban laktok, de tudom ajánlani Szabó Gábor Timurt, hozzá jártam, igaz nem párterápiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!