Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerektartas emelesehez birosagra kell menni?
2 gyerekunk van 9 es 7 evesek. Negy eve valtunk el.
Eddig (ha tudott) havi 26 ezret fizetett, de nem rendszeresen mert alberletben lakik es volt, hogy koltoznie kelle es a kaucio miatt nem kertem el 1-2 honapig a tartas dijat, esetleg valami kozbejott neki akkor sem.
Most ugy egy eve lett rendes munkaja jo fizetessel es megbeszeltuk ha helyre jon havi 50et fizet 410ezer a fizetese. Ez karacsonyig mukodott is, amikot megismerte a baratnojet aki elmondta neki hogy ne fizessen tobbet csak a 26 ezret, mert nem kell, minek!?
A birosagon bizonyitanom kell hogy honapokig nem fizetett? 410 ezerbol mennyi gyerektartast kapunk?
Nem akartam ezt de ha ok igy hat akkor en is.
nem vagyok bohoc!
ha van kedve bíróságra járkálni meg ideje, akkor hajrá.
én a diplomácia híve vagyok, akkor lépek fel erőszakosan, ha már nincs más lehetőség. sok esetben jobban járok vele.
Én pedig úgy olvasom, hogy nem szívesen csinálná ezt, ergó ha van esély bíróságon kívül, akkor talán jobban örülne neki, de ne ezen vesszünk már össze. komolyan mondom. majd eldönti, leírtam, hogy ÉN mit és hogy tennék ami egyszerűbb, erre most megy a vita.
Elolvassa és majd eldönti mit fog tenni. Most már komolyan ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!