Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mikor apuci nem fizet, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor apuci nem fizet, vagy lelép?

Figyelt kérdés

Kiváncsi lennék,arra hogy azok az egyedülálló édesanyák,akiknek lelépet a gyermekük apja,vagy egyáltalán nem fizet gyerektartást,fordultatok e már a volt párotok szüleihez?

Szerencsére én nem vagyok ilyen helyzetben,csak kiváncsi vagyok!!

1,Ha fordultatok a szüleihez,akkor mit tettek,vagy mondtak,a gyermekük viselkedéséhez a szülei?

2,Ha nem,akkor miért nem?

2009. dec. 19. 17:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Már miért fordulnál a szüleihez?Ő egy felnőtt ember,nem a szülei tartoznak érte felelősséggel,hanem ő magáért.Vele kell megbeszélni ezt,ha nem fizet akkor fel lehet jelenteni.
2009. dec. 19. 17:46
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Én anno elhagytam a párom, és időbe telt ugyan, de sikerült végleg levakarnom. Nem kellett a pénze se, mert akkor joga van látni a gyereket, és azt sem akartam. Annyit úgyse kaptam volna, hogy megérje az az ideg éveken keresztül. De persze nem mindenkit érdemli meg, hogy levakarják. Beszélj a szüleivel. Nem tudom kinek a pártján állnak
2009. dec. 19. 17:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem fordultam a szüleihez...minek?

Ha ment menjen....

2009. dec. 19. 18:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én speciel láttam ilyet...a férjet nem érdekelte hogy mi van a gyerekével, 1-2 éves volt a gyerek, akit otthagyott, és a férfi szülein hajtotta be a pénzt. Idősek voltak mindketten, de adták a pénzt meg mindent, mert sajnálták az unokájukat..
2009. dec. 19. 19:22
 5/11 anonim ***** válasza:
59%
A gyerek a legfontosabb ha van nagyszűlő egy nagybácsi aki fizett be kell hajtani a pénzt. Ha van egy gyerek az any kötelessége eltartani, onnantól hogy elmegy szart vakarni addig hogy a rokonoknak is bemutatja a kicsit és pénzt kér a neveléséhez.
2009. dec. 19. 22:50
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem meg rohadtul nem tisztességes hogy a volt párja szüleitől kéri a pénzt. Most ne haragudj nekik mi közük van hozzá? Szerintem ez undorító. Oldja meg mindenki a volt párjával a gyerektartás kérdését. Menjen a bíróságra, pereljen, vagy mitbánomén, de ilyet, hogy a szüleitől elszedni a pénzt...
2009. dec. 19. 22:53
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat,viszont van akit szivesen megtanítanék olvasni!!!

Azt írtam hogy Én Nem vagyok ilyen helyzetben,csak kiváncsi voltam a véleményetekre!!

Az ember már kiváncsiságból sem kérdezhet?

Egyébként meg szerintem,ha apucika lelép,akkor miért is ne lehetne megkeresni a családját?

Megkérdezni,hogy vajon mit szólnak ahhoz hogy elhagyta a gyerekét és a párját!Lehet még segítenének is!!

Ők lehet nem mondanának le az unokájukról,bár biztos ezalol is vannak kivételek.

Ha apuci nem fizet,akkor miért is ne lehetne fordulni a szüleihez,hogy hamár,sem a gyerek,sem pedig a felesége,nem tudot rá hatni,akkor beszélgessenek el vele a szülei!!Ha jóban van a szüleivel,és szereti őket akkor sokkal nagyobb hatással lesznek rá,mint a párja,vagy bárki más,mert ők nevelték évekig!!

ÉN NEM AZT MONDTAM HOGY PÉNZÉRT KÉNEK HOZZÁJUK FORDULNI!!

Vajon nekik mi a véleményük arról,hogy az unokájuk nem kap gyerektartást az apukájától?

Ha én egy nagymama lennék,és a fiam ilyet tenne,jó nagy fülest kapna az biztos,hiszen az én kicsi unokámról van szó,és a fiamról akit nem erre neveltem!!

Én a helyében is szégyelném magamat,hogy olyan fiam van aki felelőtlen a gyermekével!

Miért?Olyan sok itt az olyan nagymama,nagypapa,aki engedi hogy a fia ezt tegye az ő unokájukkal??

AKKOR GRATULÁLOK NEKIK!!

Biztosan sok nagyszülő imádja a pici unokáját,és megtenne érte bármit!!

Hát hajrá!!Itt az ideje cselekedni!

Ti meg anyukák attól féltek hogy szégyenbe hozzátok magatokat,hogy ciki ha megkeresitek őket,hogy segítsenek?

NEM!

Nekik kell égnie a po...bőr,meg az apának,nem nektek!!

Ha lenéznek a szülei emiatt,én biztosan a képükbe mondanám,hogy nézzék meg milyen gyerekük van,és mit tesz az unokájával,és az egykori párjával,akivel éveket húzott le,és állítólag imádta szerette őt!!!

Most meg mikor úgy támad kedve fogja magát lelép,vagy láttni szeretné a kicsit is,de a nevelésébe nem hajlandó beletenni egy fillért sem!!!

Ez így könnyű!!!!

2009. dec. 19. 23:42
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

OFF. Jujj de ideges lettél! Valami gondod van?! Nem olvastam végig mit írtál, de ha Téged nem érint a dolog, miért kelsz ki így magadból? (Nagybetű, sok-sok felkiáltójel).

Nyugi! Amiben nem vagy illetékes, azzal szerintem kár foglalkozni. Az elhagyott anyukák sem fognak foglalkozni a Te gondoddal, mindenkinek megvan a maga keresztje, azt oldják meg elsősorban.

Egyébként a nagyszülők majd eldöntik, hogy akarják-e az unokát patronálni. Ha jelentkeznek a szülőnél, akkor szerintem nyugodtan felhívhatják máskor az anyukák is( és vannak apák is ilyen helyzetben) a nagyikat.

Azonban nem kötelesek a gyerektartást kifizetni a nem fizető helyett. Szeretni szerethetik, az úgyis jön magától annak a nagyszülőnek, akinek helyén van a szíve.

2009. dec. 20. 15:41
 9/11 anonim ***** válasza:
84%
Ne haragudj, de ha van egy felnött fiam (csak feltételezés, nehogy rám rohanjanak az idétlenebbek), akkor én hogyan szólhatnék bele abba, hogy ö mit csinál a saját életével? Ha nem fizetne a gyerekéért, akkor én hiába mondanék akármit, semmi közöm hozzá.
2009. dec. 20. 20:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!Közöm ugyan nincs hozzá, de ha nem vagy érintve, akkor...? Kicsit indulatosabb vagy annál, minthogy ne legyél érintve. Szerintem nem gáz, ha ilyet kérdez vki, főleg, hogy névtelenül megy ez az egész.De mindegy.

Én nem értem, hogy miért kell a szülőket belevonni? Ha már egy ilyen szemétláda az illető, nem tök mindegy? Addig, amíg valaki próbálja ilyen-vagy olyan úton "móresre tanítani" a párját, addig nem a gyerekről szól a dolog! Ez hárítás és önámítás. Persze az elkeseredett fél ilyenkor minden eszközt felhasználni. Én mondom neked, hülyeség. Ha valaki szar alak, azt a szülei már korábban elrontották, nem most fogják megnevelni. A pénzügyben pedig szerintem szemétség a szülőkhöz folyamodni!!! Nem az ő gyerekük, csak az unokájuk. Ha jó a kapcsolat, valószínűleg ezután is jó lesz, ami esetleg anyagi előnyökkel is jár - ezután is. Én a szülők helyében jól megsértődnék. A gyerektartásdíj fizetése nem az ők kötelezettségük, még ha sajnálják is az unokájukat. Apát viszont jól meghurcoltatnám az biztos, ha nem akar fizetni. De csak akkor kezdenék ebbe bele, amikor már nem haragból, hanem kizárólag a gyerekem érdekéből tudnám tenni. Ehhez sokszor sok évnek kell bizony eltelnie. Te, vagyis akivel kapcsolatban kérdezel láthatóan még nem tart itt.

2010. febr. 5. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!