Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve vagyok együtt a párommal és van egy 1 éves lányunk anyósom mindenféleképpen ki akar tuni a házbol egyépként a ház az anyósom és apósom nevén van tudtom szerint a feleségemnek is van joga a házhoz?
Elküldtem véletlenül.
Tehàt az a feleséged csalàdjàé.
Jó, akkor csak a kérdésre válaszolva:
A feleségednek SEMMI joga a házhoz.
Én volnék az "idegbeteg" válaszoló.
De most komolyan, ha ilyen kérdéseket tesznek fel, akkor hogyan lehet válaszolni normálisan, mikor egyértelmű, hogy a kérdező az alap jogi dolgokkal sincs tisztában.
Nekem is ez a véleményem.
A nővérem 15 év után, két gyerekkel és a ruháikkal ment albérletbe, mikor váltak. Anyósékkal laktak, tudta, hogy köze nincs a házhoz, fel sem merült benne.
Simán lehet lepontozni, nem érdekel, nem ezért vagyok itt.
Ettől függetlenül, igaz, amit írtam. Sötétek vagytok, mind a föld. És lehet lepontozni újra.
Én megértem az "idegbeteg" válaszolót, valahol felháborító, hogy valaki azt képzeli, 4 év házasság után övé lesz az ANYÓSA háza... és még a nőkre mondják, hogy pénzéhesek...
Kérdező, te nagyon gáz vagy.
Neked egy dologhoz van jogod: ha anyósod kitesz, a saját holmidat szépen összepakolod, és elcuccolsz onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!