Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A mamájánál van apja helyet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mamájánál van apja helyet a gyerek?

Figyelt kérdés

A kisfiam bármikor láthatja az apukája!

A vállásnál a bíróságon is megegyeztünk ebben.

Utána az apuka 1 vagy 1,5 hónap múlva kereste meg a fiát,és vitte el fél napra,ugy hogy ott sem aludt.

Sokszor ezt tette.

Telefonon közölte velem,hogy inkább maradjunk a kéthetes látthatásban,amit szintén nemigen tartott be.

Mikor elviszik hétvégére,mindig az apa édesanyja jön érte,és a hétvégét vele tölti nagyrész,nem az apjával!!

Az apja miota a barátnőjéhez költözött,azóta kb fél napokra láttja a kicsit.

Tudom,hogy joga van a másik nagymamáéknak is láttni,s a kicsivel lenni,ezzel én tisztában vagyok,de a picinek hiányzik az apukája!!

Haragszik rá,hogy nem láttja,hogy nincs vele.

Ráadásul a gyerektartással is problémák vannak!

Mindenhó 10-ig állapította meg a bíróság az apának,de nem tartja be!

Van hogy hó végén fizett,vagy sokkal kevesebbet ad!

Van hogy nekem kell keresgélnem telefonon,vagy emailt küldeni,hogy akkor mikor kapja meg a kisfiu,és van ugy is hogy kicsörög a telefon de nem veszi fel,nem hív fel,emailekre meg nem válaszol!

Szerintem a kicsit jogosan illetti meg a gyerektartás,és hogy látthassa az apukáját,és vele is legyen egy kicsit!

Nos?Mi a véleményetek erről?

Bocsika,hogy egy picit hosszú lett!!

Mi tudok tenni ebben az esetben??

2009. dec. 18. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
A tartásdíjat be lehet hajtatni, de a láthatásra nem kötelezheted az apát. Láthatási jog van, nem láthatási kötelesség. Vannak sajnos ilyen férfiak, unokatestvérem férje is 8 éves koráig nevelte a gyerekét, aztán amióta elváltak, évente maximum kétszer felhívja telefonon. Élőben lassan másfél éve nem volt kíváncsi rá, pedig amíg velük élt szerette, foglalkozott vele, most is egy városban laknak, nem haragban váltak el az anyukától, és újabb kapcsolata sincs, ami megakadályozná a láthatásban. Egyszerűen nem érdekli a fia. Mintha soha nem is lett volna. A család teljesen értetlenül áll a jelenség előtt.
2009. dec. 18. 13:28
 2/7 A kérdező kommentje:

Kedves hozzászóló!

Köszönöm a válaszodat!

Nem akartam kötelezni az apát hogy lássa a picit,csak azért rossz ez így hogy a pici hiányolja!

Tudom,hogy nem is lehet kötelezni.

Igen,sajnos nagyon sok ilyen apuka van,de őket én már nem is nevezem apának.Lehet törvényesen az,de gondolatban már egyáltalán nem az.

2009. dec. 18. 14:04
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk hasonló a helyzet.Tart a válás,nem tudunk megegyezni.Hónap végén fizet gyerektartást.Nem látogatja a gyereket.
2009. dec. 18. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

A lányom most 19 ,és én is elváltam ,csak hosszú évek után birtam rávenni az apját h törödjön a gyerekével.

Legalább többet költ rá az utóbbi években mint kiskorában mert gytartást csak nagyritkán sikerült kapni tőle.

Szóval nagyon ne reménykedj az ilyen tipus felelőtlen .

Sajnos rosszul választottunk !!

2009. dec. 18. 14:42
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Sajnálom, hogy ilyen az apukája :( Büszkeséggel töltött el, ahogy olvastam a soraidat, nagyon ritka az olyan nő, aki engedi, hogy bármikor lássa az apja a gyereket. Ilyenkor mindig úgy érzem, hogy vannak még kivételek :) Komolyan szívből örülök, hogy így gondolkozol :) És hogy a gyerekre költöd a gyerektartási pénzt. Arról nem te tehetsz, hogy az apukája így viselkedik. Minden tiszteletem a tiéd.
2009. dec. 18. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző.Miért gondolod,hogy más nem a gyermekeire költi a gyerektartást,vagy nem engedi bármikor a gyerekeit az apjához.
2009. dec. 18. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy ezer ilyen esetet láttam. Rengeteg esetben kéthetente hétvégén lehet az apa a gyerekeivel...ez nem emberi elbánás..
2009. dec. 18. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!