Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartozok magyarázattal a férjemnek, ha válófélben vagyunk?
Anyagi és egyéb okok miatt még 1-1,5 hétig egy lakásban kényszerülünk lakni. Tegnap leálltam beszélgetni egy férfi ismerősömmel, a férjem pedig kérdőre vont. Mondtam neki, hogy már semmi köze hozzá. Ő mondta ki, hogy nem szeret, váljunk el. Akkor most mit féltékenykedik?
Egyébként szupertitkos dologról beszélgettünk a férfivel: másik munkahelyet szeretnék, és ez ügyben kértem a segítségét, ha hall valamit, szóljon...
Válófélben nem voltam, mert nem voltam még házas, de hasonló szitum volt már párkapcsolaton belül.
Nem vagy köteles beszámolni neki, ha ő akart elválni, meg már folyamatban is van, viszont lehet, hogy túl negatívan látod a helyzeted. Ha ennyire érdekli, hogy ki volt az a pasi és mikor-mit csinálsz, talán nem is gondolta komolyan, hogy elválna, sőt lehet meg is bánta. Lehet csak alap járaton féltékeny természetű, de akár még ilyesmi is állhat mögötte.
Én tőle kérdeznék rá, hogy esetleg meggondolta-e magát, hogy ennyire "érdeklődik", esetleg azt is megmondanám neki, hogy neked nem állna szándékodban szakítani/válni, deha ő döntött, akkor hagyjon békén téged, és feleslegesen ne zaklasson fel, épp elég megemésztened, hogy el akar hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!