Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hallottatok-e már ilyenről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottatok-e már ilyenről (többi lent)?

Figyelt kérdés
Hallottatok-e már olyan esetről, hogy az elvált férfi, akinek időközben lett új partnere, csak akkor csinálja végig a költözési procedúrát, ha az új barátnőjével összeköltözik? Azt mondja, hogy kizárólag önmagáért nem költözik, hanem majd akkor, ha úgy döntenek az új párjával, hogy együtt fognak lakni (erre egyébként már nem kell sokat várni). Önmagáért nem szívesen fizetne albérletért, de ha már az új párja is vele lakik, akkor igen. Hallottatok-e már ilyen vagy hasonló álláspontról?
2014. márc. 20. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, főleg ahol kisebb gyerekek vannak, ott max csak a lakáson belül költöztek külön. Semmi kép nem aludtak egy ágyban
2014. márc. 20. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Az öcsém felesége is így költözött el, már elváltak, de ott maradt (teszem hozzá, anyukámnál laktak), és kapásból másik pasi ágyába ment át... Ha nekik így jó, ki vagyok én, hogy véleményt mondjak? Az ő dolguk.
2014. márc. 20. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyet nem, de olyat igen, aki otthonról nem akar elköltözni, amíg nincs párja. Szerintem ha van lehetőség, megérné mindenkinek egy kicsit egyedül élni. Megismerni önmagát, és nem a másik seggébe bújva élni.
2014. márc. 20. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Rengeteg ilyet hallottam. Nincsen elég pénzük, hogy külön megélhessenek, így inkább együtt maradnak. Ha az egyik félnek lesz új párja akkor az már eltudja tartani egymást.

Sajnos Mo-n rengeteg olyan házasság van amit csak a hitel vagy a nincstelenség tart össze. Nem képesek elválni mert külön képtelenek lennének megélni.

2014. márc. 20. 14:28
 5/5 anonim ***** válasza:

olyanról már hallottam, hogy a srác akinek van lakása, állandóan lakásgyűjtésre szorgalmazta bnőjét, hogy be is segít és legyen egy közös ingatlanuk

magyarán hogy legyen két kégli, válás esetén a nő kifizeti neki a másik felét és mehet.

ennek megalapozása után kérte meg a kezét..

hát szerelem ez?

2014. márc. 20. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!