Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben meg lehet valahogy sürgetni a bíróságon az első tárgyalás kitűzésének időpontját?
A párom sajnos még nem vált el, de már 4 éve külön élnek a feleségével. Mi 3 éve vagyunk együtt. Eddig nem volt sürgős a válás senkinek sem, de mivel szeretnénk összeházasodni, végül február közepén lettek beadva a papírok. Előzetes megállapodás mindenről van, nincs semmi vitás kérdés.
Pár napja kiderült, hogy babát várok. Ilyenkor, erre hivatkozva esetleg fel lehet gyorsítani az eljárást? Mert előzőleg azt mondta az ügyvéd, a válás kimondása legkorábban szeptember körül esedékes. Viszont a körülmények miatt így már nem szeretnénk addig várni az esküvőnkkel, ha nem muszáj. Tudtok erről valamit, hogy milyen lehetőségek vannak, ha vannak egyáltalán?
#9,
először tanulj meg szöveget értelmezni, és csak utána tegyél rosszindulatú megjegyzéseket. FEBRUÁR KÖZEPÉN lettek beadva a válási papírok, és MOST derült ki, hogy babát várok.
Mindenkinek köszönöm a választ egyébként. :)
off: megkérdezhetem, hogyha most nem várnál babát, akkor meddig vártatok volna a válással?
Nem kötözködni akarok, csak érdeklődöm.
elmondta, hogy beadták a válást és utána esett teherbe, hogy nem amiatt intézik a válást..
csak most vált sürgőssé, mert kiderült a baba
Mondom, február közepén adtuk be a papírokat, amikor még nem tudtunk a babáról (illetve kb akkor foganhatott), mert mindenképp szeretnénk még az idén összeházasodni, függetlenül a gyerektől.
Eddig szimplán lusták voltak a páromék az egész herce-hurcához, és én sem erőltettem, mert nem láttam értelmét. A (leendő)exfeleséggel baráti a viszony, nem volt probléma abból, hogy ők papíron még házasok. Sőt, a párom tanúja az esküvőnkön valószínűleg az exneje lesz. :)
Nem fogják előbbre hozni, a bíróságok így is fullon működnek.
'párom tanúja az esküvőnkön valószínűleg az exneje lesz'
Ezt azért gondoljátok át még egyszer.
Nagyon meggyőző volt ez a "terhes kiskönyv+ügyvédi papírok mellékelése" duma!
Úgysem mellékeled, rajta a személyes adataiddal!
Ha meg mellékelsz is, sem biztos, hogy a tiéd!
Messziről jött ember azt mond, amit akar.
Bekaptad a legyet, aztán most fenyegeted a szeretőd, hogy vagy elválik, vagy borítod a bilit. Nem véletlen vagytok együtt úgy évek óta, hogy ő nem akart elválni.
utolsó...
szeretném megkérdezni, hogy ha úgy lenen lenne-e közöd hozzá, és fontos-e a kérdés szempontjából szerinted?
válaszolok neked..nem, nem fontos, csak kötekedni szeretnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!