Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért mondta ezt? Tovább lent!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta ezt? Tovább lent!

Figyelt kérdés

Megkaptuk a második vállási tárgyalásra,a bírósági idézést.!

Mikor az ajtó elött kellett várakozni az exel,elkezdtünk beszélgetni,és mondtam,hogy ez csak úgyis egy papír,és erre azt mondta,hogy számára ez nem csak egy papír,hanem számára sokat jelent.

Mondtam,hogy nem baj majd valamikor,leszek én még valakinek,az aranyos,kicsi felesége!!

Erre a válasz az volt,de nagyon komolyan mondta,hogy leszek e még a jővőben,Én az ő felesége?!

Ezt teljesen komolyan mondta nem pedig viccből!!!!

Mondtam neki,hogy nem!

Én eleinte nem akartam vállni,amikor ez szóba került,sőt szerettem volna helyreteni a kapcsolatunkat,de akkor ezt ő nem akarta,és új kapcsolatba is kezdett,annó!

Mostmár,hogy idáig eljutottunk,ezért most nemet mondtam!

Ezáltal bementünk a bíróhoz,és végül elválltunk!

Szerintetek miért mondta ezt?

Mi értelme van elöbb elvállni,és majd később ujra megházasodni?

Ti értitek ezt?Én nem!!

Volt már ilyen helyzetben valaki?

Ha igen,akkor ti mit csináltatok?

Ha,azt mondtam volna,hogy igen lennék még a felesége,akkor,lehet nemet mondot volna a vállásra,és mégsem válltunk volna el?

Előlre is köszönöm a kedves,és segítő,hozzászólásokat,és tanácsokat!!!

2009. dec. 15. 09:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ez egy utolsó mentsvár, egy utolsó próbálkozás, kapaszkodó volt, mert akkor tudatosult benne, hogy elveszít, és immáron véglegesen. Ha fontos lennél neki, vagy a házasságotok megmentése, nem jutottatok volna el idáig, úgyhogy ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget...csak megérezte a döntésetek súlyát, és véglegességét. Jól tetted, hogy nemet mondtál, mert kiálltál a döntésed és önmagad mellett, és nem hagytad, hogy beléd törölje a lábát, hisz akkor az ő bábja maradtál volna, akit kedve szerint mozgathat - és talonban tarthat, ha esetleg nem találna mást. Kívánok neked sok boldogságot a jövőben!
2009. dec. 15. 09:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a jókívánságot!!

Kedves vagy!!

2009. dec. 15. 10:01
 3/5 anonim ***** válasza:
51%

háááttt ,ha újbol probálkozik egy rövid szóval is ,és te is ugy érzed hívd be egy kávéra.

De ha ,csak jó ember volta házasságalatt, mert ha gonoszkodott akkor nem tud megváltozni.

2009. dec. 15. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én mikor váltam a exférjem a tárgyaló terem előtt azt mondta nekem, hogy én maradok a családja. Utána ha összefutottunk és beszélgettünk akkor is elmondta.

Hozzáteszem, hogy együtt élt az asszonyával aki szült neki 3 gyereket.

Én maradok a családja? Hát meg van ez veszve :)

Persze másodjára is férjhez mentem és mikor elköltöztem másik városba 1x összefutottam az ex-el és még majdnem lecseszett, mert elköltöztem. Mondtam neki "nahát....hogy mik vannak, azt hitted sírni fogok utánad? Te választottad ezt az utat élj vele boldogan :)"

Nem szabad komolyan venni a mondatait, mert ha tényleg akart volna téged akkor rajta lett volna a házasság megmentésén is.

Hidd el majd eljön az idő, mikor érezni fogod jól döntöttél :)

2009. dec. 15. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem is teljesen ugyanilyenben, de hasonlóban voltam. Az exférjemmel kb. 2000-ben romlott meg a kapcsolatunk, illetve ő akkor azt mondta, hogy szerinte nem működik a házasságunk, ő el akar válni, mert nem lehet megjavítani. Én eleinte nem akartam válni és évekig harcoltam a szeretetéért, ami nem sikerült. Aztán beletörődtem, de még kívülálló okok miatt akkor nem váltunk. Éltünk egymás mellett mint két idegen. Egyébként a volt férjem nem rossz ember, sosem volt agresszív, sosem ivott, sosem nőzött. Csak szimplán teljesen magának való ember. Aztán eljött az idő, hogy elköltöztem tőle és nemsokára be is adtam a válópert. Amikor a tárgyalásra került a sor (egy volt, mert megegyeztünk mindenben, gyerek pedig nem volt), a volt férjem azt mondta, hogy ő nagyon megbánta már és sajnálja, hogy ez így történt, legszívesebben visszacsinálná..... Én tudtam magamról, hogy már túl vagyok rajta és semmi pénzért nem kezdenék újra vele, mert sokat szenvedtem lelkileg azok alatt az évek alatt, amikor nem törődött velem sehogyan. Illetve nekem akkor már megvolt a jelenlegi férjem, akit össze sem lehet hasonlítani az elsővel, ég és föld a kettő. Azóta már született egy kislányunk is és nagyon boldogok vagyunk.

Magadban kell hideg fejjel végiggondolni, hogy mit szeretnél igazán, illetve a volt férjed hibáit el tudnád-e viselni. De én azt vallom, hogy a felmelegített káposzta sosem jó! Sok sikert!!!!!!

2009. dec. 18. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!