Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen barátNŐ az aki 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen barátNŐ az aki 2 gyerekem apját nyúlta le és mit érdemlene? Mind ezt a pénzért, mert az exem elég jó módú, neki viszont nem volt hol lakni.

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 08:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%
Ha tudtad, hogy ilyen a csaj, miért barátkoztál vele? Vagy csak most próbálsz rajta fogást keresni? Nem minden nő k.rva, aki egyedül neveli a gyerekét. (Bocs, de már te is ezt teszed.) Egy kapcsolatban nincs olyan, hogy az egyik fél tökéletes, a másik meg maga az ördög. Ahol minden klappol, a világ legjobb nője sem tudja elcsábítani a férjet. Ha valami javíthatatlanul megromlik, jobb továbblépni, az exet meg hagyni. Hidd el, találsz majd olyan férfit, akivel mindent meg tudtok beszélni, és jó lesz a kapcsolatotok. Amikor az első házasságom tönkrement, magamban (is) kerestem a hibát, és meg is találtam.
2009. dec. 15. 09:19
 12/24 anonim ***** válasza:
79%
Azt írod a nő nem tudta kinek higgyen.Akkor ezek szerint nálad csak puhatolózott Te milyennek látod a házasságotokat,a férjed meg közben előadta a szegény szenvedő férjet akinek a hárpia felesége már megint a gyerekével terhes,természetesen a szegény szerencsétlen sajnálni való férj akarata ellenére(talán ott sem volt a fogantatásnál sem).nem igaz??Mert valószínű így lehetett,ha még a 2-ik gyereketeket is letagadták.És te ezt a pasit sajnálod,hogy elhagyott???Örülj neki.Tudod elválni el lehet tisztességesen is,de a Te exed egy aljas szemét dög!!!És neked ez a lényeg nem a ribanc.Természetesen érthető,hogy az is bánt,hiszen barátnők voltatok,de ezután igyekezz megválogatni kiben bízol,kit nevezel a barátnődnek.
2009. dec. 15. 09:56
 13/24 anonim ***** válasza:
84%

Semmilyen. Illetve ugyanolyan mint a többi normális.

Ha neked és a férjednek tökéletes lett volna a kapcsolatotok akkor nem hagyott volna el (érted, TE és a Férjed a bűnös, nem a nő).

Az érzelmekre nem szabad úgy építeni mint egy sziklára. Akkor sem ha házasság lesz a vége és gyereket. Ez a két dolog sem garantálja, hogy az érzelmek megmaradnak. Természetesen minnél többet tesznek érte annál könnyebben megmaradhatnak és annál tovább. Egy apa is felelősséggel tartozik a háűzasság és a gyerekek iránt, de ez nem azt jelenti hogy meg kell szűnjenek a gyerekei. Megváltozhatnak akkor is ha 6 gyereke van és ebben az esetben sem rosszabb mintha csak egy mezei párkapcsolatban gyerek nélkül változtak volna meg. El lehet őket nyomni, de meggátolni nem. És ennek a végét a gyerekek szívják meg. Épp ezért nem igaz a "gyerekek érdekében együtt maradunk" meg "barátok vagyunk de nem szeretjük egymást" ezek mind kijönnek előbb utóbb. Ezért nem hibáztathatod a férjed.

A bosszúállásod meg gyerekes, felnőtt, családos nő vagy elvileg. Szerintem van jobb dolgod is ennél. Tudom, hogy rossz dolog, de túl kell élni, sok emberrel megtörténik ez naponta. A szerelem fontosabb dolog mint a barátság, és mindig butaságnak tartottam ezt a "barát-az-tabu" témát. Az érzéseket nem lehet megakadályozni. A párod, férjed nem a tulajdonod, hogy ne jérhatna vele olyan személy aki neked a barátod.

Ez akkor is vonatkozik ha az a nő tényleg csak a pénzére hajt. Az az ő bajuk.

2009. dec. 15. 10:50
 14/24 anonim ***** válasza:
93%
*meg kell szűnjenek az érzései
2009. dec. 15. 10:51
 15/24 anonim ***** válasza:
78%
Könnyű Katit táncba vinni ha ő is akarja! Nem csak a Nő hibás hanem az exed is.Két gyerkért kérjél gyerektartást és amennyit csak tudsz hadd szívjanak ind a ketten ne csak te.
2009. dec. 15. 11:00
 16/24 anonim válasza:
86%
Ha egy kapcsolat már nem jó, vagy már egy ilyen helyzet áll elő, akkor azért nincs értelme együtt maradni, mert van 2 gyerek, és 5 éve együtt vagytok. Igaz, nem lesz könnyű, de gondolj arra, hogy csak ez az egy életed van.
2009. dec. 15. 16:51
 17/24 anonim ***** válasza:
96%
Mindenki könnyen ítélkezik a pasi felett, pedig nem ismerjük az ő szemszögéből a történetet, hogy mi vezetett eddig. Én csak úgy mondanék véleményt, ha ő is kifejtené az álláspontját, de erre nyilvánvalóan nincs lehetőség. Az öcsém például azért hagyta el a feleségét, mert lusta volt, dolgozni nem akart (lett volna lehetősége) csak azt akarta, hogy eltartsák, a házimunka sem volt az erőssége. Ezt még valahogy tolerálta, mert szerette, az tette be a kaput, hogy az exsógornőm egy másik pasitól esett teherbe. Az öcsémet is elítélnétek, amiért "lelépett" egy másik nővel, és a volt neje itt sírna, hogy mekkora szemét, amiért elhagyta?
2009. dec. 15. 19:03
 18/24 anonim ***** válasza:
34%
Kedves 19,03 itt nem az öcsédről van szó,semmi köze a kérdezőhöz.A kérdésre válaszolj ne a saját sztoritokat írd ide!!!Érthetetlen te milyen összefüggést látsz a 2 eset között.
2009. dec. 15. 19:39
 19/24 A kérdező kommentje:
Én a nővel azért vtam jóba,mert meghallgatott..aki jó barát,azt nem érdekli a másik előélete,esetleg az aktuális...tudtam és ezt neki is megmondtam,h nem helyes amit a pasikkal tesz,de nem tehettem ellene semmit,mert az ő élete,úgy élt ahogy akart!És h én lennék a rossz(mert vki ezt is kiemelte nagy betűvel)hát nem tudom én mi rosszat tudtam tenni,gyerekkel terhesen...bajára volt h emgindult a szülés 24 hetesen és nem volt testiség...mert főzés szempontjából panasza nem volt,sőt dícsérte is,a házat meg mden másnap takarítottam!Én kérjek bocsánatot,mert nem volt erőm terhesen,18hónapos gyerekkel erőm dolgozni?!A gyerek meg 100% h tőle van,nekem tiszta a lelkiismeretem,de neki lehet,h már van máshol is "elpottyantott" lurkója!És vki azt is írta h előadta magát az ex férjem,h ő az "áldozati bárány" és ez valóban így van,mert nem 1 meg nem 2 embertől hallottam vissza,h nem tőle vok terhes,sőt volt olyan akinek nem is mondták h terhes vok(vagyis vtam)Jaaa és azzal is "levagánykodott" h a szülés azért indult meg mert kaptam párat tőle...az új csaja meg jókat röhögött ezen!De igen persze h én vok a rossz,meg a hunyó,aki otthon volt gyerekkel,terhesen,és tette a dolgát!!!!!!!!
2009. dec. 15. 20:54
 20/24 anonim ***** válasza:
75%

A gyereekd vállaltad, ez nem dicsőség. A házasság meg nem abból áll, hogy főzöl és takarítasz meg gyereket nevelsz. :) A te házasságod nem a marié, hát nyilvánvaló, hogy ti kennen rontottatok el valamit, nem mások, mert nem mások házassága. Vagy rosszul választottál, vagy akármi. Ez kettőtök hibája nem a csajé. Az én fárjemnek eszembe sem jutna más nőre nézni mert mi ketten rendben vagyunk, na mondjuk nekem nincs gyerekem, amiatt sok kapcsolat megromlik. Pl az anyák csak a gyerekkel törődnek a férj meg úgy ézi csak spermája kellett ő már nem is. Bár ismerős. Az első pasim is ilyen volt. Meg volt la győződve, hogy minden az én hibám, én vagyok a rossz és szakított velem. Csakhogy ha elég érett lett volna akkot ki tudja számolni hogy gey kapcsolathoz két ember kell.

És egyet értek az egyik válaszolóval. Mindig a férj a hibás, is sír a sok szegény nő, de a férjet nem imerjük! Csak azért rossz mert ő férfi amiről nem tehet, és nem neki szokták adni a gyereket ha válás van. Ha a férfiak szülnénak akkor valószínű fordítva lenne. Ők szídnák a nőket hogy szegény gyereket meg a családot otthagyta. És hiába mondod hogy milyen szemétségeket mond, te vagyolyan okos hogy ilyen embert választottál.

2009. dec. 16. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!