Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen barátNŐ az aki 2 gyerekem apját nyúlta le és mit érdemlene? Mind ezt a pénzért, mert az exem elég jó módú, neki viszont nem volt hol lakni.
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 08:31
1/24 anonim válasza:
Ha el tudta vinni a férjedet, jobb is, hogy megszabadultál tőle. Ha az ember szeret valakit, jöhet bármilyen jó nő, vagy jó pasi, nem érdekli, mert neki csak a kedvese létezik. Nem ő volt neked az igazi.
2/24 A kérdező kommentje:
De mégis csak van 2 közös gyerekünk,5 évig voltunk egy pár...
2009. dec. 15. 08:38
3/24 anonim válasza:
Pokoli érzés lehet, sajnálom. De ketten voltak ebben a buliban. A barátnőd nem ígért neked hűséget, hanem a párod. A csajtól sem volt korrekt a dolog, de a pasi a ludas.
Akit el lehet vinni, az ment volna magától is csak később!
4/24 anonim válasza:
Elment és már ex. Tudom, hogy keresed a fogást a nőn, aki lenyúlta a párod, valami miatt még pluszban utálni kell :) De felesleges erre energiát pazarolni. A párod itthagyott és kész.
5/24 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, de nemcsak a nő a hibás.
1. voltam
6/24 anonim válasza:
Mossa akkor ő a sz.ros gatyáit ezután. Ha a férjednek meg ennyi esze van, hogy egy ilyen nőért "dob" egy feleséget meg két gyereket, akkor menjen csak. Ha majd a "barátnőd" az összes pénzét kihúzza belőle, ott fogja rágni a küszöbödet. Én nem fogadnám vissza.
7/24 A kérdező kommentje:
Tudom,h a férfi a ludas...de a csaj kérdezgetett előtte,h jól meg vagyunk-e,meg ilyesmi...és én mit sem sejtettem boldogan írtam neki,h persze,hisz mindjárt jön a Trónörökös meg ilyesmi,és mikor megkérdeztem tőle,h mire volt jó,annyit mondott nem tudott kinek higyjen!Sőt azt nem mondják el egy barátuknak sem,h nem 1 hanem már 2 közös gyerekünk van,hanem engem állítanak be rossznak...
2009. dec. 15. 08:50
8/24 anonim válasza:
Tudom milyen érzés,nekem pont 5 éve karácsony előtt pár nappal,csábitotta el a férjemet,12 évig voltunk egygütt,első szerelem volt.Persze mind a ketten ugyanolyan hibásak,viszont én is a csajt gyülölöm mai napig,és fogom is.Csak remélni lehet hogy visszakapják mind a ketten egyszer azt a fájdalmat amit érzel.Nálunk nem volt gyerek,igy biztos másabb volt,de borzalmasan fájt.Azóta 5 év telt el,én most várom az első babámat,a világ legjobb pasija a férjem,és örömmel tölt el a tudat,ahogy az exem reagált a hirre,miszerint babám lesz,és férjhez mentem,több embertől is vissza halva bántotta,zavarta a dolog.Ez van ő akarta,én most boldogan élek,ők meg csak éppenhogy...Hidd el eljön a Te időd,csak sajnos sok idő kell mig nem fájdalommal tudsz rájuk gondolni.Szivből kivánom hogy minnél hamarabb sikerüljön!Egy 18 hetes kismami
9/24 A kérdező kommentje:
Ja és plusszba rám kiabálják,h ilyen meg olyan nagy k.rva vok,közbe a csajnak van egy 10 éves fia,akinek havonta más az "apja",sőt idősebb is az én volt férjemnél,nem is kevéssel,mert általába mindig nálánál fiatalabb pasikkal feküdt össze,nem egyszer csak is a pénz miatt!!!!Sőt az ex sógormnak is meg volt....
2009. dec. 15. 08:54
10/24 anonim válasza:
Érthetőek az érzéseid,és az is,hogy utálod a nőt,de csakis a férjed a hibás a történtekért.Ha neki fontosak lettetek volna, a családotok a házasságotok akkor nincs az a nő aki el tudja venni Őt tőletek!Az emberek nem tárgyak amit lehet adni-venni,szabad akaratú lények,akik képesek döntéseket hozni,még ha nem is mindig jót és nem is mindig felelősséggel.Szóval lehet a nő egy lotyó,de a férjed meg egy szemét senkiházi akinek ennyit ért a családja!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!