Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerektartás? Tovább lent!
Elváltam a férjemtől.Van egy 3éves kisfiúnk.
A bíróságon megállapították,hogy minden hónap 10-ig,15ezer forintott kell adnia az apának a gyerekre!
Az apa mivel 15-én kap fizetést,ezért megbeszéltem vele,egymásközött,hogy minden hó 15-én fizet.
Az a problémám,hogy már kb. 2éve,hogy minden hónapban jóval később adja oda a pénzt,például ho végén,és van hogy egyik honapba odaad 10-et,és hogy majd a következőben többet ad!
Már tényleg sokat türtem neki azt hiszem!
Megalázo volt mikor még nekem kell mindig felkeresni,telefonon és elkérni a pénzt,s ekkor mondja hogy ekkor,meg akkor adja!!
Már elegem van ebből!
Sokszor vált munkahelyet,és mindig azt akarja legyek hozzá türelmes!
Én dolgozom keményen és eltudom tartani a kisfiamat,de én ugy gondolom,hogy az exnek kutya kötelessége,oda adni a gyerektartást!!
Igazam van?
Most e honapban is szorakozni akar velünk.Most meg nem is tudja megmondani mikor adja ide a pénzt!
Ti mit tennétek a helyemben?
Tanácstalan vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!