Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerektartás? Tovább lent!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerektartás? Tovább lent!

Figyelt kérdés

Elváltam a férjemtől.Van egy 3éves kisfiúnk.

A bíróságon megállapították,hogy minden hónap 10-ig,15ezer forintott kell adnia az apának a gyerekre!

Az apa mivel 15-én kap fizetést,ezért megbeszéltem vele,egymásközött,hogy minden hó 15-én fizet.

Az a problémám,hogy már kb. 2éve,hogy minden hónapban jóval később adja oda a pénzt,például ho végén,és van hogy egyik honapba odaad 10-et,és hogy majd a következőben többet ad!

Már tényleg sokat türtem neki azt hiszem!

Megalázo volt mikor még nekem kell mindig felkeresni,telefonon és elkérni a pénzt,s ekkor mondja hogy ekkor,meg akkor adja!!

Már elegem van ebből!

Sokszor vált munkahelyet,és mindig azt akarja legyek hozzá türelmes!

Én dolgozom keményen és eltudom tartani a kisfiamat,de én ugy gondolom,hogy az exnek kutya kötelessége,oda adni a gyerektartást!!

Igazam van?

Most e honapban is szorakozni akar velünk.Most meg nem is tudja megmondani mikor adja ide a pénzt!

Ti mit tennétek a helyemben?

Tanácstalan vagyok!

2009. dec. 13. 22:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
23.02-es vagyok.Annyit tudsz tenni,hogy megint jelzed a bíróság felé a gyerektartással járó gondodat és megkéred őket,hogy hivatalból vonják le nekik a fizetésből.Így akárhová megy dolgozni automatikusan levonják.Biztos van valami megoldás...
2009. dec. 14. 11:43
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
Örülj neki,hogy egyáltalán fizet.Az én volt férjem nem ad 1 vasat sem,a gyerekekkel sem nagyon foglalkozik.Minden probléma rám hárul.Én már nem is pénzt kérek Tőle,csak annyit,hogy vigye el a gyerekeket,csak sajnos az új felesége nem szereti őket,főleg mióta van közös nekik.Sose mondtam rosszat az apjukra,mindig tisztelettel beszéltünk róla,és mára a gyerekek jöttek rá maguktól,hogy nem is olyan jó apa az apa.Én viszont azt gondolom,hogy a saját idegeimet nem fogom tönkretenni azzal,hogy a bíróságra megyek,örülök,hogy megszabadultam tőle,költse a pénzét arra akire akarja. Nekem boldogság a 2 gyerek,nem vet fel a pénz,mégis megpróbálunk megoldani minden nehézséget.
2009. dec. 14. 11:59
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kötelességét elvégzi, végülis mindig megkapod a pénzt, ha kicsit kevesebbet ad egyszer akkor máskor többet. Te rendesen engeded látni a gyerekét?
2009. dec. 14. 14:43
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
Én nem értem konkrétan mi a gond? Az, hogy később pótolja az esetleg kimaradt hónapokat? Vagy hogy csúszik pár napot? Most komolyan ebből fakadnak a gondok?? Én ezt nem tudom megérteni :(:(
2009. dec. 14. 20:04
 15/16 anonim ***** válasza:
83%
Én két pici gyerekkel (2 éves és 3,5 éves) vagyok egyedül immár másfél éve és még egy buznyákot se kaptam a beígért negyvenből, úgyhogy szerintem egyáltalán nincs okod panaszra, örülj hogy megkapod. Vannak nálad szarabb helyzetben is...
2009. dec. 14. 22:53
 16/16 A kérdező kommentje:
A gyereket bármikor láthatja!Van hógy ő egy hónap után láttja a gyereket,mert nincs rá ideje.Legtöbbször az apukájának,az anyukája viszi el a kicsit,és vele van,nem pegig az apjával.Egyébként nagyon hiányolja az apukáját,mert hogy nagyon keveset láttja!!Én bármikor odaadom a kicsikémet,de az apja nem igazán él ezzel a lehetőséggel!
2009. dec. 15. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!