Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás alatt lehet kapcsolatom? Már külön élünk! Ez befolyásolja a válást?
Hát a válást elvileg nem befolyásolja, így ne azért, de várjatok. Egy 6 éves kislánynak elég baj, hogy különél az apjától, elég gyors lenne egy új pár melléd, az ő szempontjából.
Meg aztán nehogy mégse legyen elég tartós a kapcsolat, egy kislány mellett erre is gondolnod kell, évente nem költözhet oda valaki...
Csak mert tesóm 2 gyerekkel összeköltözött a pasijával és most 2 hónap után már el is költözött a pasi, azért írom, bennem még friss a dolog és a gyerekei nem értékelték a dolgot, pedig már nagyobbak, mint a tiéd.
Lehet hogy már elgyászolta a múltat. Lehet, hogy már a kapcsolat alatt, nem tudhatod.
Kedves Kérdező! Az én fiam 2 éves volt, amikor az apjával külön költöztünk, rá egy évre elváltunk, de akkor már nekem is volt másik kapcsolatom. A válást egyáltalán nem befolyásolja. Nyilván az ember lánya ilyenkor csak keresi tovább az igazit, előbb-utóbb meg is lesz. Több kapcsolatom is volt (rövidebbek, mivel nem mindenkinek kellettem volna a hozzám tartozó "extrával", a fiammal). 6 éves volt ő is mire egymásra találtunk a jelenlegi férjemmel. Kezdettől fogva jól kijöttek egymással, 8 hónap után összeköltöztünk. Ennek már 5 éve és azóta van egy 22 hónapos babánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!